Aller Travel
Aller Travel

Nå er det norgesferie som gjelder

Email sent: May 21, 2020 1:07am

Is this your brand on Milled? You can claim it.

Tog og Hurtigruten - Besteforeldretur i sommer - norsk historie i Kirkenes - lett vandringstur på Norefjell - Svalbard
Vis e-post i nettleser
Til nettsiden
Vårt nærmeste og vakreste ferieland er endelig åpnet. Dessuten kan besteforeldre feriere i Norge sammen med familien sin igjen.
Så hva med en vakker reise på skinner gjennom landet? Ta med barnebarna på en aktiv ferie eller bli med til Kirkenes for spennende norsk historie? La oss friste deg med våre nye norgesturer:

Norge på langs med tog og båt
En norgestur for «de lange tankers reise» gjennom natur, historie, kultur og dagligliv fra Oslo til Tromsø. Vi skal ta Nordlandsbanen til Fauske, buss via Saltstraumen, Kjerringøy og Lofoten før vi tar Hurtigruten forbi Trollfjorden til Tromsø. Vi bor på gode hotell underveis og har de fleste måltidene inkludert.

Vår reiseleder Wiggo Nilsen er med oss på denne behagelige reisen gjennom Norge og viser oss godbitene langs ruten.

Ikke gå glipp av denne vakre Norgesturen: 15. – 22. september
Wiggo Nilsen
Reiseleder
Sommertoget minutt for minutt
Nordlandsbanen er blitt kåret til en av verdens vakreste togreiser av Lonely Planet som en reise gjennom særegen natur og kultur.
Velg deg episodene fra Nordlandsbanen fra den populære NRK produksjonen «Sommertoget minutt for minutt» i 2017 og gled deg til tur i september.
Besteforeldretur til Norefjell
Har du savnet barnebarna? I sommer kan du ta dem med på aktivitetstur sammen med andre besteforeldre. Sammen skal vi ut i skogen, oppdage fjellheimen og ha gøyale quiz. Hver familie bor i store suiter, har tilgang til svømmebasseng og mulighet til å prøve ut aktiviteter som kano, ballspill eller klatring.

Turen er i samarbeid med VIOVER60 og går 2. – 6. august
Unik tur til Kirkenes og Sør-Varanger
Bli med og bli kjent med historien, folket og naboskapet ved grensen til Russland og begynnelsen av den sibirske taigaen. Her opplevde de krigen og russernes befrielse for 75 år siden. Vi skal møte tidsvitner fra 2. verdenskrig og høre hvordan det har vært å leve på grensa til Sovjetunionen og Russland.
Vi får høre og se om betydningen av gruvedriften i etterkrigstiden, og besøke fiskeværet som la seg selv ut for salg. «Gammelordføreren» i Sør-Varanger og den tidligere skytebas i Sydvaranger gruver, gir oss de unike historiene.

Et spennende program og mye inkludert!
Første mulighet: 29.sep - 3. okt
Norefjell – vandring og velvære
Her er en vandringsreise som passer de aller fleste med normal kondisjon og som liker å gå på tur. Sammen med vår blide reiseleder Elbjørg Haugsdal blir det fine vandringer i fjell og skog, samt velfortjent avslapping, sosiale sammenkomster og spa på hotellet.

Norefjell ligger knappe to timer fra Oslo. Området er velegnet til å komme rett ut i norsk natur, befriende utsikter, frisk luft og fine turstier. Turen er i samarbeid med VIOVER60.

Vi drar til Norefjell: 20. – 24. september
Elbjørg Haugsdal
Reiseleder
Rakfiskfestivalen i Valdres
Møt oss for festligheter og hygge i fjellheimen rundt Valdres når den årlige rakfiskfestivalen blir arrangert. I tillegg til å smake, kjøpe og oppleve god gammeldags markedsstemning, skal vi sammen besøke Beitostølen. Her er vi alle invitert med til en intimkonsert i Lyskapellet.
Dette blir en hyggelig og sosial høsttur med rakfisk som fellesnevner. Turen er i samarbeid med VIOVER60 og Elbjørg Haugsdal er med som reiseleder.

Vi møtes på rakfisklag: 5. - 8. november
Påsken på Svalbard
Øya er liten, så det gjelder å bestille tidlig!
I påsken er lyset på Svalbard tilbake for fullt og den verste kulda har gitt seg. Da skal vi på et kulturhistorisk møte med Longyearbyen, hundesledetur og ha en villmarksaften i Camp Barentz. Det vil også bli mulighet for både besøk i is-grotten, samt snøscootersafari. Turen er i samarbeid med VIOVER60.

Turen går 29. mars – 02. april 2021
TRYGG PÅ TUR MED OSS: Du kan være trygg på at vi, i samarbeid med våre leverandører tilrettelegger våre norgesturer i henhold til gjeldende smittevernregler når reisen går.

Våre reisetyper

Langtidsferier Singelturer Kultur/Historie
Aktive reiser Musikkreiser Elvecruise
Facebook
Aller Travel | Boks 1169 Sentrum | 0107 Oslo | Telefon 23 89 64 70 | info@allertravel.no | © 2019
Meld deg av

Other emails from Aller Travel

Aller Travel
May 15, 2020
Bestill nå – betal senere
Aller Travel
May 6, 2020
Langtidsferie – bestill før 1.juni og få rabatt
Aller Travel
Apr 30, 2020
Hvor går reisen i 2021?
Aller Travel
Apr 24, 2020
Hvordan ser din fremtidige reise ut?
Aller Travel
Apr 15, 2020
Reserver tur uten forpliktelser nå
Aller Travel
Apr 8, 2020
Påskedrømmer