Asadventure.nl
Asadventure.nl

Winters wandelen met het hele gezin? Sarah en Pieter doen het elk weekend

Email sent: Nov 21, 2020 2:37am
“Ons motto is: geloof nooit wat de weerman zegt.”
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
A.S.Adventure Explore More Stories
 
Zaterdag wandeldag
Boeken
Sarah Van Praag (30) en Pieter Vlaeminck (33) zijn twee actieve jonge ouders, die beiden geboren zijn met wandelschoenen aan hun voeten. Met hun twee kleuterdochters Anna en Robin trekken ze letterlijk élk weekend naar buiten voor een wandeling in de natuur. Zomer of winter, regen of zon: de wandelgoesting laat zich niet intomen door de seizoenen.
Maak kennis met Sarah en Pieter
Boeken
Wandelen met kleine kinderen, door weer en wind, is een proces van vallen en opstaan. Ook voor wandelfanaten Sarah en Pieter. Soms letterlijk: zo tuimelde hun dochter Anne eens in een plas en was ze nat van kop tot teen. En toen lag er nog geen reservesetje kleren in de koffer van de auto. “Al doende leert men”.
De truc is om de lat niet te hoog te leggen. Voor een wandeling van drie à vijf kilometer rekenen Sarah en Pieter al gauw op twee tot drie uur. Haast staat niet in hun woordenboek. “Beter veel zien op een korte afstand dan door de natuur te snellen.” Omdat de kinderen om de haverklap stilstaan bij een beestje, bloemetje of paddenstoel, leren hun ouders pas écht wat onthaasten is. Boeken
 
3 favoriete winterwandelingen van Pieter en Sarah
3 favoriete wandelingen
van Pieter en Sarah
•  Scheps in Balen: een vlonderpad, een bruggetje over een beek, een vogelkijkhut en een prachtig picknickeiland zorgen voor de nodige afwisseling.
•  Het Burreken in Brakel: heel heuvelachtige, unieke boerenlandschappen, afgewisseld met wilde natuur en holle wegen in het midden van het bos.
•  Drongengoedbos in Aalter: een stukje Hoge Venen in het Meetjesland, met een stukje heide en een oud bos waar je met een beetje geluk herten kan spotten.
 
Boeken
Volgens Pieter is het lastig om met hun jonge gezin verre reizen te maken, maar ook dichtbij huis kan je avonturen beleven. Vooral de minder populaire natuurgebieden dragen hun voorkeur weg. “Reizen doe je voor het gevoel dat je leeft, dat je verbindingen met anderen maakt en dat je tot rust komt.” En dat kan evengoed in eigen land, vinden Sarah en Pieter.
Lees het hele interview
 
Zo kies je je wandel-gps uit
Zo kies je je wandel-gps uit
Eropuit trekken kan in elk seizoen, zeker als je over de juiste uitrusting beschikt! Pieter en Sarah spreken uit ervaring: met de Cloudrock Waterproof’s van On Running aan hun voeten is slecht weer geen reden meer om binnen te blijven. Met deze ultralichte, waterdichte wandelschoenen kunnen ze onbezorgd mee in de plassen springen samen met hun kroost.
Uitgetest: de Cloudrock
Waterproof-schoenen
 
Weetje
PERSONAL SHOPPING
Zin om zelf te gaan wandelen?
De juiste wandelschoenen uitkiezen, dat doe je niet zomaar in een-twee-drie. Hulp nodig bij je keuze? Maak een online personal shopping-afspraak via Zoom en krijg uitgebreid advies van onze productspecialisten!
Kies je online afspraak >
 
Wat vind jij van deze Explore More Stories?
Top, ik ben fan!
Top, ik ben fan!
 
Redelijk inspirerend
Redelijk inspirerend
 
Niet mijn ding
Niet mijn ding
DIRECT WEBSHOP
Dames Heren Kids Wandelen Kamperen Wintersport Activewear
  FB Instagram LinkedIn Blog  
Bekijk de online versie

Lees de algemene voorwaarden op de website. 
Je ontvangt deze mail omdat je je hebt aangemeld bij A.S.Adventure.
Deze e-mail is verstuurd naar -

Uitschrijven?  -  Lees onze Privacy Policy
©2020 All rights reserved A.S.Adventure

Other emails from Asadventure.nl

Asadventure.nl
Nov 26, 2020
(BLACK) GREEN FRIDAY tot -20% | Met méér afhaalwinkels!
Asadventure.nl
Nov 23, 2020
Even rechtzetten…
Asadventure.nl
Nov 19, 2020
“Wat je wil hebben, moet je eerst geven.” (Lao Tse)
Asadventure.nl
Nov 12, 2020
Frisjes? Met deze outfits heb je warm tot in je kleinste teen!
Asadventure.nl
Nov 7, 2020
Leesvoer aan huis: Pieter brengt de bib naar jou met z'n fiets