auto europe NO
auto europe NO

En trygg måte å reise

Email sent: May 10, 2020 10:21pm

Is this your brand on Milled? You can claim it.

Fleksible, trygge løsninger for ferien din

Ingen bilder? Klikk her

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilutleierne vi samarbeider med har implementert strenge protokoller for å sørge for at alle kjøretøy blir grundig vasket og desinfisert etter hver leie, med særlig fokus på høykontaktsområder, som dørhåndtak, ratt, dashbord, konsoll, seter og så videre.

For å holde deg oppdatert på de siste utviklingene rundt våre retningslinjer og prosedyrer udner koronaviruspandemien, klikk her.

 
 
 
 
 
 

For å gi våre kunder maksimal fleksibilitet, krever Auto Europe ingen avbestillingsgebyr opptil 48 timer før avhenting. Men på grunn av det høyere avbestillingsvolumet som følge av covid-19, krever vi et lite administrativt gebyr på opptil 20 € for å dekke betalingsgebyr og prosessering av avbestillingen.

Skulle du foretrekke å endre bookingen din istedenfor å avbestille, gir Auto Europe der muligheten til å motta en voucher for det fulle beløpet, pluss en bonus på 10%, som kan brukes opptil tre år! For mer informasjon, klikk her.

 
 
 
 

Auto Europe krever ingen endringsgebyr for endringer gjort opptil 48 timer før avhentingstiden. Men endringer avhenger av tilgjengelighet, og kostnaden for bookingen vil bli oppdatert til å reflektere kjøretøysprisen som er tilgjengelig ved endringstidspunktet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

*Priseksemplene er daglige priser basert på minimum 7 dagers bilutleie fra 06.07.2020 til 13.07.2020. Endelig pris kan variere avhengig av bilkategori, utleier, avhentingssted og eksakte datoer.

Vennligst merk: Tilbudene kan avsluttes uten forvarsel og endringer kan forekomme. Tilbudene i dette nyhetsbrevet er kun gyldig for nye bookinger gjort gjennom dette nyhetsbrevet og kan ikke kombineres med andre kampanjer eller tilbud.

Ring oss +49 89 120 89 270
Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss, vennligst klikk her.

Auto Europe Deutschland GmbH
Landsberger Str. 155 / D-80687 München / Tyskland
Handelsregister: AG München HRB 149 828
Ledelse: Niall McDevitt, Sven Koehler, Imad Khalidi

Dersom du ikke lenger ønsker å motta vårt nyhetsbrev, vennligst klikk her.

Other emails from auto europe NO

auto europe NO
Apr 13, 2020
Sommertilbud på leiebil og bobil - Start å planlegge nå!
auto europe NO
Mar 29, 2020
Opptil 10% avslag i Norge og andre fantastiske tilbud