autogear.no
autogear.no

Ny funksjon i Autogear gjør kjøreboken din smartere. Vil du hjelpe oss å teste?

Email sent: Feb 13, 2020 1:16am

Is this your brand on Milled? You can claim it.

Hei 


Jeg ser du har vist interesse for vår kjørebok tidligere, så jeg tenkte bare å høre med deg om du har lyst til å være 1 av 50 som får tilgang til å teste den helt nye adresseliste-funksjon vår?


Autogears visjon har alltid vært at alt med kjørebok skal gå 100% automatisk. Sortering av turer mellom jobb og privat er derfor en veldig viktig funksjon.


Slik fungerer sortering i dag:

  • En GPS-enhet i bilen sender automatisk alle turer du kjører til kjøreboka di.
  • Før turene blir synlig i kjøreboka har de vært innom TripEngine.
  • I TripEngine får turene lagt på eventuelle bompenger, samtidig som formål og om turen skal være jobb eller privat foreslås basert på dine innstillinger.


Ved hjelp av adresselisten vil TripEngine nå kunne avgjøre om en tur skal være privat eller jobb basert på dine faste adresser. Adressen til en kunde kan f.eks. legges inn med kallenavn og jobb. Alle turer til denne adressen blir automatisk satt som jobbturer.


Adresser kan importeres eller legges til fortløpende fra innboksen din. Kjøreboka vil da bli smartere og smartere etterhvert som den brukes og adresselista fylles.


Funksjonen er ennå ikke lansert, men dersom du har lyst til å være en av de som er med å teste den før vi lanserer kan jeg låne deg en GPS-enhet gratis i 60 dager.

Hva sier du? Har du lyst til å prøve dette gratis i 60 dager?


Mvh
Geir Christian Reinfjord
Tlf: 91905247

P.S. Dersom du ikke ønsker å beholde kjøreboka etter prøveperioden, gir du bare beskjed til meg i løpet av 60 dager og sender tilbake enheten. Vi har ingen bindingstid eller forpliktelser. Klikk her for å lese mer om hvordan en gratis prøveperiode fungerer.

Mvh
Geir Christian Reinfjord
Kunderådgiver
Autogear AS
Karl Johans gate 2, 0154 Oslo, Oslo, Norway

Dine e-postinstillinger

Other emails from autogear.no

autogear.no
Dec 20, 2019
Siste frist for bestilling av elektronisk kjørebok er i dag
autogear.no
Dec 12, 2019
Hvorfor vente til neste år? Få en god start på 2020.