DE · avis.nl

Autoverhuur op uw manier

Bij ons heeft u controle over het hele huurproces en kunt u vol vertrouwen de weg op.

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Bij ons heeft u controle over het hele huurproces en kunt u vol vertrouwen de weg op.
AVIS®
Reserveren
 
U wilt autoverhuur op uw manier. Wij willen u als klant.
 
Laten we eerlijk zijn, we vinden het geweldig dat u weer een voertuig bij Avis wilt huren. Daarom geven we u controle over het huurproces, zodat u vol vertrouwen de weg op kunt.

Alle reserveringen zijn volledig flexibel, dus als uw plannen veranderen, kunt u uw reservering gratis wijzigen of annuleren*. En als u annuleert, betalen we u gewoon het gehele bedrag terug. Geen onhandige vouchers voor terugbetalingen.

 Met onze nieuwe digitale check-in kunt u heel eenvoudig vooraf uw gegevens doorgeven. Zo kunnen we het huurproces na aankomst heel soepel afhandelen. U hoeft niet in de rij te staan. Haal gewoon de sleutels op en u kunt de weg op. Zo kunt u nog langer van uw reis genieten.

Waarom trakteert u zichzelf niet op een iets groter voertuig voor meer comfort tijdens langere reizen? Met al die extra ruimte kunt u alle belangrijke dingen meenemen. En als u uw voertuig niet meer nodig heeft, kunt u deze inleveren bij een van onze vestigingen in stadscentra, bij luchthavens of bij treinstations.

Wilt u het volledige zorgeloze pakket? Kies dan voor Avis Inclusive. Betaal vooraf een vast bedrag voor een voertuigdekking zonder eigen risico. U bent dan volledig gedekt als er iets onverwachts gebeurt, dus u kunt zonder zorgen op pad.

We staan klaar voor u als u er klaar voor bent om weer achter het stuur plaats te nemen.
 
Reserveren
Welcome Back Video
KUNT U NIET WACHTEN WEER OP WEG TE GAAN?

Bekijk onze video en ontdek autoverhuur op uw voorwaarden.
Nu kijken
Drive with confidence
Reserveer en rij met vertrouwen

Reserveer met vertrouwen omdat u weet dat er geen annulerings- of wijzigingskosten in rekening worden gebracht als uw plannen veranderen.

En u kunt met vertrouwen rijden dankzij de Avis Veiligheidsbelofte; onze garantie om uw veiligheid te verzekeren.

Klik hier voor meer informatie
Wij zijn er om u te helpen. Neem contact met ons op met al uw huurvragen of klik hier voor de veelgestelde vragen. Omdat de situatie steeds wijzigt, raden wij u aan onze COVID-19-informatiepagina te bekijken voor het laatste reisadvies. 
Aanbiedingen Locaties Reserveringen
Privacybeleid Algemene voorwaarden Afmelden
Avis Nederland is geregistreerd in Nederland met kvk nummer: 33129079. Het hoofdkantoor is gevestigd op de Kruisweg 387-391, 1437 CH Rozenburg NH.
VOLG ONS
Facebook Twitter YouTube
Gelieve [email protected] aan uw adresboek toe te voegen.
 
*Wij brengen geen annuleringskosten in rekening voor reserveringen die voor 15 december 2020 ingaan.

Recent emails from Avis NL See more