DE · avis.nl

Boodschap van Laurent Sculier – President Avis autoverhuur

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

AVIS®
Beste klant,

Als gevolg van de ongekende gezondheidscrisis die we sinds half maart doorstaan, hebben wij alle moeite gedaan om uw veiligheid te garanderen en om maximale flexibiliteit te bieden. 

Uw comfort, welzijn en gezondheid staan daarbij centraal. Diezelfde criteria passen we ook toe op onze medewerkers. 
In overeenstemming met de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de overheid en in samenwerking met de organisaties die verantwoordelijk zijn voor onze sector, realiseren we een strikt gezondheidsprotocol om de bestaande hygiënemaatregelen van onze agentschappen nog te versterken.

Om dit te bereiken en om de regels van sociale afstand te garanderen voorzien we onze vestigingen van plexiglas afscheidingen aan de balies, vloermarkeringen om de veiligheidszones af te bakenen en een poster met vermelding van het aantal personen dat bevoegd is om naar binnen te gaan. De materialen in de vestigingen worden meerdere keren per dag schoongemaakt en gedesinfecteerd (touchscreens, computers, betaalmiddelen, balies etc.). Eveneens worden de autosleutels zorgvuldig ontsmet voordat u de wagen in ontvangst kan nemen. In onze vestigingen wordt ook hydroalcoholische gel ter beschikking gesteld.

We zien tevens toe op de veiligheid van onze werknemers door bepaalde beschermende materialen, zoals maskers en handschoenen, ter beschikking te stellen.

We versterken ook het grondige reinigingsproces van onze voertuigen. Eenmaal gelucht en natuurlijk geventileerd (open ramen), worden ze grondig gewassen en met ontsmettingsmiddelen op alcoholbasis gereinigd, met speciale aandacht voor de oppervlaktes die regelmatig door de bestuurder en passagiers worden gebruikt (deurgrepen, stuur, middenconsole, handrem, dashboardkastje, veiligheidsgordels, hoofdsteunen enz.).

Ten slotte vindt u op onze website avis.nl, in het gedeelte “Onze agentschappen en hygiënemaatregelen”, de lijst die elke dag wordt bijgewerkt van onze open agentschappen.

U kunt er zeker van zijn dat we ons inzetten en alles in gereedheid brengen om u de best mogelijke service en een optimale reiservaring aan te bieden.

Zorg goed voor uzelf en voor uw dierbaren.

Met vriendelijke groet,

Laurent Sculier 
President Avis Budget Group Frankrijk, België, Nederland, Luxemburg


Laurent Sculier 
President Avis Budget Group Frankrijk, België, Nederland, Luxemburg

 
Faites le plein d'énergie !
We zijn er om u gerust te stellen en flexibiliteit aan te bieden. Neem contact met ons op voor eventuele huurvragen, klik hier voor meer informatie over COVID-19 of book direct op avis.nl
Aanbiedingen Locaties Reserveringen
Privacybeleid Algemene voorwaarden Afmelden
Avis Nederland is geregistreerd in Nederland met kvk nummer: 33129079. Het hoofdkantoor is gevestigd op de Louis Armstrongweg 4, 1311 RK Almere.
VOLG ONS
Facebook Twitter YouTube
Gelieve [email protected] aan uw adresboek toe te voegen.
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Recent emails from Avis NL See more