DE · avis.nl

Een boodschap van Avis

Een geruststellende boodschap

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Een geruststellende boodschap
AVIS®
Geachte Avis-klant,

Omdat het nieuws wordt gedomineerd door het Coronavirus, wil ik u laten weten dat we nauwgezet verbeterde processen toepassen om uw veiligheid te garanderen.

We houden de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie nauwlettend in de gaten met betrekking tot de verspreiding van het virus. Onze focus is om ervoor te zorgen dat we aan de behoeften van onze klanten voldoen, terwijl we tevens ons best doen om u en onze medewerkers te beschermen.

Dit is wat we doen.

  • We hebben onze reeds robuuste reinigingstechnieken van onze voertuigen verbeterd na elke verhuur. We besteden in het bijzonder aandacht aan de plaatsen die mensen aanraken, zoals stuurwielen, deurgrepen en andere harde oppervlakken.

  • We hebben onze reeds robuusteWe maken onze ruimtes ook regelmatig schoon met aanbevolen ontsmettingsproducten en moedigen alle werknemers aan om waakzaam te zijn bij het regelmatig wassen van de handen.

  • Daarnaast nemen we maatregelen om het welzijn van onze werknemers te waarborgen. Dit omvat het briefen van werknemers die zich ziek voelen om thuis te blijven en hun zorgverleners te raadplegen.

  • We zien te allen tijde af van annuleringskosten voor alle reserveringen die moeten worden geannuleerd als gevolg van een door de overheid veroorzaakt reisverbod op Coronavirus.

Als u een bestaande boeking heeft, kijken we er naar uit u te ontvangen en willen we u verzekeren dat we er alles aan doen om u een veilige huurervaring aan te bieden.

Reserveer met vertrouwen.

Voor meer flexibiliteit kunt u, voor alle reserveringen in Europa die vóór 1 mei starten, deze zonder kosten wijzigen of annuleren.

Voor boekingen die na deze tijd beginnen, worden er geen kosten opgelegd voor wijzigingen die tot 72 uur voor aanvang van uw huur zijn aangebracht.

Als u wijzigingen wilt aanbrengen, neem dan contact op met ons reserveringsteam of bel 088 - 284 70 00.

In deze uitdagende tijd kiezen veel mensen voor verschillende manieren van reizen. Als u een huurauto nodig heeft, staan ​​wij voor u klaar. Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit en we waarderen het vertrouwen dat u in ons team en ons bedrijf stelt.

Beste wensen,

Keith Rankin
President, Internationaal

 
Dit wordt verzonden vanuit een onbewaakte mailbox. Gelieve deze e-mail niet te beantwoorden.
Aanbiedingen Locaties Reserveringen
Privacybeleid Algemene voorwaarden Afmelden
Avis Nederland is geregistreerd in Nederland met kvk nummer: 33129079. Het hoofdkantoor is gevestigd op de Louis Armstrongweg 4, 1311 RK Almere.
VOLG ONS
Facebook Twitter YouTube
Gelieve [email protected] aan uw adresboek toe te voegen.
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Recent emails from Avis NL See more