DE · avis.nl

Gratis bijkomende bestuurder

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

AVIS®
Reserveren
 
Deel het stuur

Deel het stuur en rij veilig met een gratis extra bestuurder.  Dit aanbod geldt voor al uw reserveringen tussen 10 december en 31 december 2020, met ophaling vóór 30 juni 2021.

Met onze Avis-veiligheidsgarantie, online inchecken vóór uw aankomst en gratis annulering*, kunt u tijdens de feestdagen met vertrouwen reserveren en rijden.

Tijdens deze drukke periode neemt de beschikbaarheid van onze voertuigen snel af. Reserveer dus nu voordat het te laat is.
 
Reserveren

 
Versterken van onze veiligheidsbelofte
Uw veiligheid blijft onze belangrijkste prioriteit, zodat wanneer u er klaar voor bent om de weg weer op te gaan, u zich zeker kunt voelen in een van onze voertuigen. We hebben de Avis Veiligheidsbelofte versterkt door een partnerschap aan te gaan met Dettol om te garanderen dat onze voertuigen en verhuurlocaties hygiënisch gereinigd worden met zeer effectieve desinfecterende middelen voor uw bescherming en uw gemoedsrust.

Klikt u hier om alle stappen te bekijken die we nemen om de veiligheid van iedereen te garanderen.

Wij zijn er om u te helpen. Neem contact met ons op met al uw huurvragen of klik hier voor de veelgestelde vragen. Omdat de situatie steeds wijzigt, raden wij u aan onze COVID-19-informatiepagina te bekijken voor het laatste reisadvies. 
RAAD EENS? NOOIT MEER RADEN
RAAD EENS? NOOIT MEER RADEN.
Wilt u het merk of model wijzigen? Dit kan via de nieuwe Avis-app. Download hem nu en neem plaats in uw favoriete auto.
Download on the App Store
GET IT ON Google Play
Aanbiedingen Locaties Reserveringen
Privacybeleid Algemene voorwaarden Afmelden
Avis Nederland is geregistreerd in Nederland met kvk nummer: 33129079. Het hoofdkantoor is gevestigd op de Kruisweg 387-391, 1437 CH Rozenburg NH.
VOLG ONS
Facebook Twitter YouTube
Gelieve [email protected] aan uw adresboek toe te voegen.
 

Recent emails from Avis NL See more