DE · avis.nl

Informatie COVID-19 : Onze verhuurkantoren

Aangepaste openingsuren

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Aangepaste openingsuren
AVIS®
 
Beste Avis-klant,

In overeenstemming met de richtlijnen van de regering en om de collectieve inspanningen ter bestrijding van de Covid-19 epidemie te ondersteunen, hebben we de nodige maatregelen getroffen. Deze zijn gericht op het beschermen van de gezondheid en het garanderen van de veiligheid van onze medewerkers, onze klanten en hun omgeving, maar ook om de continuïteit van onze activiteiten te garanderen. 

We hebben een deel van onze Avis-vestigingen gesloten. Bepaalde vestigingen blijven open, maar met aangepaste openingstijden. U vindt alle informatie op onze website

De genomen maatregelen kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. 

Als u voor de komende dagen een reservering heeft staan of een terugkeer heeft gepland, kan het zijn dat iemand van onze teams binnenkort contact met u opneemt om de te volgen stappen uit te leggen.

In deze uitzonderlijke situatie kunt u er zeker van zijn dat alle medewerkers klaar staan om u te ondersteunen om aan al uw verwachtingen te voldoen. Wij adviseren u regelmatig onze website te bezoeken voor de laatste updates.

Wij danken u voor uw begrip en vertrouwen.

Zorg goed voor uzelf en uw dierbaren.

Het Avis-team

 
Dit is een automatisch gegenereerd bericht. Een reactie op dit bericht zal niet worden gelezen of beantwoord.
Aanbiedingen Locaties Reserveringen
Privacybeleid Algemene voorwaarden Afmelden
Avis Nederland is geregistreerd in Nederland met kvk nummer: 33129079. Het hoofdkantoor is gevestigd op de Kruisweg 387-391, 1437 CH Rozenburg NH.
VOLG ONS
Facebook Twitter YouTube
Gelieve [email protected] aan uw adresboek toe te voegen.
 

Recent emails from Avis NL See more