DE · avis.nl

Profiteer van een extra bestuurder zonder kosten

Als u minimaal 14 dagen op voorhand reserveert

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Als u minimaal 14 dagen op voorhand reserveert
AVIS®
RESERVEER NU
 
DEEL HET STUUR MET EEN EXTRA BESTUURDER EN BESPAAR TOT 9€ PER HUURDAG

Plan je een reis voor eind juni? Reserveer minimum 14 dagen op voorhand via deze e-mail om een ​​extra bestuurder* helemaal zonder kosten toe te voegen. Reserveer voor einde mei.

Vergeet niet dat alle reserveringen volledig flexibel zijn. Er zijn geen wijzigingskosten. En als u wilt annuleren, storten we uw geld terug op uw oorspronkelijke betaalmethode - geen tegoedbonnen. Bekijk ons ​​bijgewerkte annuleringsbeleid voor meer details.
 
RESERVEER NU

 
Versterken van onze veiligheidsbelofte
Uw veiligheid blijft onze belangrijkste prioriteit, zodat wanneer u er klaar voor bent om de weg weer op te gaan, u zich zeker kunt voelen in een van onze voertuigen. We hebben de Avis Veiligheidsbelofte versterkt door een partnerschap aan te gaan met Dettol om te garanderen dat onze voertuigen en verhuurlocaties hygiënisch gereinigd worden met zeer effectieve desinfecterende middelen voor uw bescherming en uw gemoedsrust.

Klikt u hier om alle stappen te bekijken die we nemen om de veiligheid van iedereen te garanderen

Wij zijn er om u te helpen. Neem contact met ons op met al uw huurvragen of klik hier voor de veelgestelde vragen. Omdat de situatie steeds wijzigt, raden wij u aan onze COVID-19-informatiepagina te bekijken voor het laatste reisadvies. 
Aanbiedingen Locaties Reserveringen
Privacybeleid Algemene voorwaarden Afmelden
Avis Nederland is geregistreerd in Nederland met kvk nummer: 33129079. Het hoofdkantoor is gevestigd op de Kruisweg 387-391, 1437 CH Rozenburg NH.
VOLG ONS
Facebook Twitter YouTube
Gelieve [email protected] aan uw adresboek toe te voegen.
 
 *Klik hier voor de volledige algemene voorwaarden

Recent emails from Avis NL See more