DE · avis.nl

Sneller, veiliger en flexibeler autohuur

Op weg naar beter met Avis

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Op weg naar beter met Avis
AVIS®
Reserveer nu
 
Terug naar normaal. Op weg naar beter.

Terwijl je weg was, zijn we druk bezig geweest om autoverhuur sneller, veiliger en flexibeler te maken.

En nu de wereld weer opengaat, kunnen we niet wachten om u terug te verwelkomen naar een nog beter Avis.

Begin uw volgende reis nog beter met 20% korting wanneer u ons "nu betalen"-tarief selecteert*.
 
Reserveer nu

 
Reserveer nu
Flexibeler dan ooit

Als uw plannen wijzigen, geen probleem. U kunt uw reservering tot 24 uur voor uw huurperiode zonder kosten wijzigen of annuleren. Bekijk hier ons beleid. En in tegenstelling tot andere autoverhuurbedrijven, ontvangt u een volledige terugbetaling, geen vouchers, wanneer u uw reis moet annuleren.
 
Lees verder
Reserveer nu
Volledige gemoedsrust met Avis Inclusive

Met de Avis Inclusive-dekkingspakket hoeft u zich geen zorgen te maken over krassen of deuken, want alles is gedekt – en dat allemaal tegen een verlaagd tarief, inclusief pechhulp.
 
Lees verder
Reserveer nu
Verbeterde Avis-veiligheidsbelofte
Onze Avis-veiligheidsbelofte wordt nu ondersteund door Dettol. Van minimaal contact met ons personeel tot verbeterde schoonmaakprotocollen, uw veiligheid is onze eerste prioriteit.
Lees verder
Reserveer nu
Nieuw digitale check-in

Sneller bij uw auto en minder wachten. Voeg gewoon uw betalings- en rijbewijsgegevens online toe voordat u op weg gaat. Na een snelle controle van uw betaalkaart en rijbewijs kunt u direct naar het sleutelafhaalpunt.
 
Lees verder
Wij zijn er om u te helpen. Neem contact met ons op met al uw huurvragen of klik hier voor de veelgestelde vragen. Omdat de situatie steeds wijzigt, raden wij u aan onze COVID-19-informatiepagina te bekijken voor het laatste reisadvies. 
Aanbiedingen Locaties Reserveringen
Privacybeleid Algemene voorwaarden Afmelden
Avis Nederland is geregistreerd in Nederland met kvk nummer: 33129079. Het hoofdkantoor is gevestigd op de Kruisweg 387-391, 1437 CH Rozenburg NH.
VOLG ONS
Facebook Twitter YouTube
Gelieve [email protected] aan uw adresboek toe te voegen.
 
 *Ontvang tot 20% korting op uw volgende huur door vooraf te reserveren en te betalen. Het is eenvoudig, het enige wat u hoeft te doen is uw huurlocatie te kiezen, uw data te selecteren en dan heeft u de mogelijkheid om online te betalen of te betalen bij afhaling. U moet online betalen selecteren, waardoor de korting automatisch wordt toegepast.

Recent emails from Avis NL See more