Aword.no
Aword.no

Vitra vinterkampanje og siste frist Muuto Outline!

Email sent: Nov 4, 2021 1:04pm
Vitra vinterkampanje og siste frist Muuto Outline!

Repos og Grand Repos er er designet av Antonio Citterio og utviklet sammen med Vitra. Lenestolene introduserer et nytt nivå av komfort og fleksibilitet til hjemmet: med en sjenerøs polstring, innbydende armlener og høye ryggstøtte er disse svingbare lenestolene et bilde på suverent komfort.
 
Takket være den synkroniserte mekanismen skjult under polstringen, kan man trinnløst justere fra oppreist stilling til en tilbakelent vinkel for hvile. Motstanden til ryggstøtten kan justeres manuelt til brukerens vekt. Dette sikrer god komfort og optimal ryggstøtte.

Repos, Grand Repos og de matchende ottomanenen er tilgjengelig i to forskjellige sittehøyder på 40 og 45 cm.


*Tilbudet gjelder fra 1. november 2021 til 31. januar 2022. Ottomanen/Panchina kommer i samme konfigurasjon som Repos/Grand Repos. Tilbudet gjelder standard tekstil og skinn.

Antonio Citterio ble født i den italienske byen Meda i 1950. Han åpnet sitt eget studio i 1972 og fullførte sin grad i arkitektur ved Polytechnic University of Milano i 1975. Mellom 1987 og 1996 samarbeidet han med Terry Dawn for å designe mange bygninger på tvers av Europa og Japan. I 2000 dannet Citterio og Patricia Viel et tverrfaglig kontor for arkitektur, interiørdesign og grafikk. Kontoret opererer internasjonalt og utvikler komplekse langsiktige prosjekter i synergi med et kvalifisert nettverk av spesialistkonsulenter. Praksisen heter nå 'Antonio Citterio Patricia Viel'.

I tillegg til samarbeidet med Vitra, jobber Antonio Citterio i industridesignsektoren med selskaper som Ansorg, Arclinea, Axor/Hansgrohe, B&B Italia, Flexform, Flos, Hermès, Iittala, Kartell, Maxalto, Sanitec (Geberit Group) og Technogym . Han har mottatt en rekke priser, inkludert Compasso d'Oro i 1987 og 1995. Citterio fungerte som professor i arkitektur ved Università della Svizzera Italiana i Mendrisio fra 2006 til 2016. Han ble kåret til 'Royal Designer for Industry' av London-baserte Royal Society for the Encouragement of Arts, Manufactures & Commerce i 2008.

 
Vi har fremdeles 20% Kampanje på Muuto Outline frem til 15. November
Vår besøksadresse er Fridtjof Nansens vei 5B, 0369 Oslo, Velkommen!
Copyright © 2018 Aword On-line AS, Alle rettigheter reservert.

Våres mail adresse:

Nettbutikken:
[email protected]

Butikken:
[email protected]

Ønsker du slutte å  motta nyhetsbrev eller endre dine preferanser?
Du kan  oppdatere dine preferanser eller melde deg fra dette nyhetsbrev.


This email was sent to -
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
aword on-line as · vibes gate 20 · Oslo, 0356 0356 · Norway

Recent emails from Aword.no