Babyshop DK
Babyshop DK

Ny kollektion! Kuling x Inspobyme

Email sent: Oct 22, 2021 12:59am
En kollektion med gennemtænkte detaljer og optimal pasform
BABYSHOP.DK
Børnetøj Børnesko Barnevogne Autostole
 Kuling x Inspobyme
Sikke et drømmehold! I et samarbejde med blogger, Instagrammer og overtøjsekspert Inspobyme har Kuling skabt en kollektion af praktisk overtøj. Inspobyme er kendt for at bruge sit indhold til at guide og inspirere forældre i junglen af ​​overtøj til at foretage et så godt køb som muligt. Fokus for kollektionen er på funktionalitet, anvendelighed og komfort, så børnene kan lege, hygge sig og have det godt.
Shop nu
Funktion og komfort
Du finder 3-i-1-skaljakken, en nyttig beklædningsdel, der kan bruges som 3 forskellige jakker. Har du brug for en enklere skaljakke, er der også en med tilhørende skalbukser. Vi ved, hvor koldt det kan blive, så for at holde varmen ordentligt vil vi anbefale fleecetøjet i uldfrotté. Det er lavet af Woolmark®-certificeret merinould med tommelfingerhuller, der varmer hænderne lidt ekstra og holder jakken på plads.
Opdag kollektionen
3-in-1 Skaljakke Sort
Skaljakke Grøn
Wool Terry Jakke Rust
Wool Terry Bukser Rust
Kollektionen har gennemtænkte detaljer, såsom en justerbar linning, der giver en optimal og behagelig pasform og også gør, at beklædningsdelene kan passe i en længere periode. Jakken har lange ærmer, der forhindrer jakken i at blive trukket op under leg, og hætte, der tillader en hue nedenunder, mens den samtidig beskytter mod vind og fugt.
Se mere her
Hjælp
Levering
Kontakt os
Om os
Copyright © 2021 Babyshop Group
Du kan ikke besvare dette nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage tilbud og nyheder fra os, kan du framelde dig her. Babyshop Group tager forbehold for stavefejl og eventuelle prisændringer i nyhedsbrevet. Du kan læse vores Privacy Policy her.
Skeppargatan 65, 114 59 Stockholm

Other emails from Babyshop DK

Babyshop DK
Nov 30, 2021
Nyheder fra Mini Rodini
Babyshop DK
Nov 29, 2021
Sidste dag! Spar 15% p barnevogne
Babyshop DK
Nov 29, 2021
Sidste dag! Op til 50% i vores Fashion Shop
Babyshop DK
Nov 28, 2021
Op til 50% p legetj fra STOY og Brio
Babyshop DK
Nov 27, 2021
Udvalgt blot til dig - spar op til 50%
Babyshop DK
Nov 26, 2021
S' det fredag! Spar op til 50% p vintertj