SE · babyshop.se

Cykla in våren med oss 🚲

25% på cyklar just nu! Upptäck vårt breda cykelsortiment med allt från vanliga cyklar till sparkcyklar från märken som STOY, Micro, Konges Sløjd och vårt nya märke Banwood


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

25% på cyklar just nu! Upptäck vårt breda cykelsortiment med allt från vanliga cyklar till sparkcyklar från märken som STOY, Micro, Konges Sløjd och vårt nya märke Banwood
BABYSHOP.COM
Barnkläder Barnskor Barnvagnar Baby
25% på cyklar* med koden BIKE25
HANDLA HÄR
*Koderbjudandet gäller 12.04.2024 - 23.04.2024 och endast på produkter från kampanjsidan när du handlar där för minst 499 kr. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och koder.
Dags att cykla!
Våren är starten för cykelsäsongen och det är dags att se över cykeln som finns där hemma. Kanske har ditt barn haft en rejäl växtspurt över vintern och cykeln är på tok för liten, eller kanske är det dags för den allra första cykeln?

Hos oss hittar du olika typer av roliga åkdon på hjul som vanliga cyklar, sparkcyklar och trehjulingar samt tillbehör som cykelkorgar och den absolut viktigaste av alla tillbehör - cykelhjälmen.
UPPTÄCK HÄR
KONGES SLØJD
STOY
BANWOOD
STOY
Cyklar
Sparkcyklar
Balanscyklar
Trehjulingar
Nytt märke hos oss:
Banwood
Banwoods grundare Juan Manuel Torralyo Castro och Frida Jonsby träffades i Tyskland, där de upptäckte att Fridas öga för design och Juans familjehistoria av tillverkning var en perfekt kombination. Deras gemensamma intresse för cyklar och deras önskan att göra något annorlunda, med fokus på säkerhet, hög kvalitet och tidlös design, resulterade i Banwood, ett familjeägt livsstilsmärke med en passion för att skapa cykelprodukter av hög kvalitet för barn.
UPPTÄCK HÄR
STOYs färgsprakande cyklar
STOY är ett av våra favoritmärken och deras cyklar är riktigt populära hos er också. I märkets sortiment finns allt från cyklar med 16" cyklar till sparkcyklar i färger man blir riktigt glad av.
UPPTÄCK HÄR
Sparkcykel
10" balanscykel
12" cykel
Trehjuling
Kul på hjul med Micro
Världskända Micro har skapat sparkcyklar och scooters sedan starten 1996. I vårt sortiment finns färgglada sparkcyklar som kommer vara en viktig del av otal timmars härlig lek. Du hittar även coola hjälmar från märket hos oss.
UPPTÄCK HÄR
CONNECT WITH US
fb ig blog
Frågor & svar
Leverans
Kontakta oss
Om oss
Copyright © 2024 Babyshop Group
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Vill du inte ta emot fler erbjudanden och nyheter från oss kan du avregistrera dig här. Babyshop Group reserverar sig för felskrivningar och eventuella prisändringar i nyhetsbrevet. Läs vår “Privacy Policy” här.
Kungsgatan 9, 111 43 Stockholm

Recent emails from Babyshop.se  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.