SE · babyshop.se

Möt Joolz; barnvagnar för dagens föräldrar

Barnvagnar som är skapta för småbarnslivet

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Barnvagnar som är skapta för småbarnslivet
BABYSHOP.COM
Barnkläder Barnskor Barnvagnar Baby
Joolz: funktion och form
Nederländska Joolz är som de själva säger märket för riktiga föräldrar som får saker gjorda. Märkets barnvagnar och övriga produkter är smart utformade både för dig som förälder och för ditt barn.

Märket erbjuder 10 års garanti på din barnvagn (och den kan överföras till en ny ägare när ditt barn vuxit ur den och du säljer den vidare), de planterar ett träd för varje barnvagn i sina Birth Forests och är hela tiden på jakt efter hur skapandet av de bästa barnvagnarna också kan vara med och använda mer återvunna material.
UPPTÄCK JOOLZ HÄR
Geo3
Aer+ ståbråda
Day5
LED-ljus
Day5
Joolz modell Day5 är deras flaggskeppsmodell som är en smart 3-i-1 lösning, och har fullt fokus på komfort och säkerhet. Här hittar du en stor varukorg, fullt liggläge i sittdelen och många fler smarta funktioner.
Geo3
Geo3 är barnvagnen som klarar de flesta terränger tack vare sina extra stora hjul. Perfekt för familjen som gärna vistas både i stan och ute i naturen.
Aer+
Aer+ är resevagnen du inte kommer kunna vara utan när du väl testat den. Lätt att fälla ihop och liten nog för att kunna ta med som handbagage på de flesta flygplan (men glöm inte att höra med flygbolaget på förhand!) samtidigt som den är robust och kommer att vara med er i flera år och på många resor.
CONNECT WITH US
fb ig blog
Frågor & svar
Leverans
Kontakta oss
Om oss
Copyright © 2024 Babyshop Group
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Vill du inte ta emot fler erbjudanden och nyheter från oss kan du avregistrera dig här. Babyshop Group reserverar sig för felskrivningar och eventuella prisändringar i nyhetsbrevet. Läs vår “Privacy Policy” här.
Kungsgatan 9, 111 43 Stockholm

Recent emails from Babyshop.se  See more