Biodelly.fi
Biodelly.fi

Tilaa joululahjat viimeistään 18.12 🌿

Email sent: Dec 15, 2020 8:22am

Maskne - mikä se on ja kuinka sen voi välttää?

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Mikäli et näe kuvia, klikkaa tästä

Joulu on juhlaa ja rauhaa sopivassa tasapainossa. Tänä jouluna läheisten aito läsnäolo, halaaminen ja kiireetön aika rakkaiden ihmisten on varmasti tervetullutta. Vuosi on opettanut kuinka arvokas oma ja läheisten terveys ja hyvinvointi on. 


Biodelly tarjoaa lahjaideoita jouluun


Luonnonkosmetiikka on käytännöllinen ja tarpeellinen lahja, koska lähes jokainen ihminen käyttää jossain määrin kosmetiikka- ja hygieniatuotteita. Luonnonkosmetiikka on mainio lahja sekä kosmetiikkadiggarille että henkilölle "jolla on jo kaikkea"


Olemme koonneet Sinulle tähän kokoelmaan parhaat joululahjaideat Biodellyn valikoimasta. Valitsemalla tästä tuet kestävää elämäntapaa, ja jaat sitä myös lahjansaajalle. 


Muista tilata viimeistään perjantaina 18.12!


Hyödynnä Biodellyn ilmainen paketointipalvelu

Tilaa lahjakortti. Saatavana myös digitaalisena. 

Vuosi 2020 synnytti myös iho-ongelman nimeltä maskiakne eli maskne (mask-introduced acne)


Emme olleet ensimmäisten joukossa kirjoittamassa masknesta, koska emme halunneet lietsoa epämukavuuden tunnetta sen käyttämiselle. Kasvosuojainta täytyy käyttää useita tunteja päivässä ja toistuvasti, jotta maskiakneen oireet alkavat näkyä. Tavallisella bussimatkalla tai kauppareissulla iho ei pääse altistumaan kasvosuojaimelle vielä kovin pahasti. 


Trendaavasti nimetty maskne ei ole kuitenkaan tervetullut vieras, mutta sille altistuu helposti. Seuraavilla vinkeillä stoppaat masknen oireet jo heti alkuunsa.

 

Välitön vuorovaikutus on meille tärkeää, joten mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää, kauneuspulmaa tai kaipaat luonnonkosmetiikan valinnassa vinkkejä, ota yhteyttä asiakaspalvelusähköpostin tai chatin kautta.

 
 

Copyright © 2019 Biodelly Oy, Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Olet tilannut Biodellyn uutiskirjeen,

joka sisältää kauneusvinkkejä, inspiraatiota sekä tietysti etuja.

Peruuta tilaus

Other emails from Biodelly.fi

Biodelly.fi
Feb 28, 2021
Viel ehdit! Tydent siivouskaappiin...
Biodelly.fi
Feb 26, 2021
Lue Rosin palsta: Ihon kokonaisvaltainen tasapaino 🌸
Biodelly.fi
Feb 23, 2021
Uutta inspiraatiota kodin kevätsiivoukseen 🌸
Biodelly.fi
Feb 14, 2021
BYBI -20% + Murumuru -15% 💕 = YSTÄVÄNPÄIVÄ
Biodelly.fi
Feb 7, 2021
Murumuru -15% 💕 Tilaa itselle ja lahjaksi.
Biodelly.fi
Feb 3, 2021
Helmikuun herkku -15% 🤍 kuukauden tuote.