Bookis NO
Bookis NO

Enda flere lesetips til sommeren ☀️

Email sent: Jul 18, 2019 1:00 pm

Is this your brand on Milled? You can claim it.

Lesetips fra Theresa i Bookis-teamet

"God sommer dere, Theresa her! Jeg er det nyeste medlemmet i Bookis-teamet og, om jeg kan si det selv, en ekte bokelsker. Jeg leser alt fra historisk romanse til bloddryppende krim og synes at ingenting er mer avslappende enn å bli totalt oppslukt i en god roman i sommervarmen. Håper disse personlige favorittene fra bokhyllen min kan gjøre akkurat det for deg."

Her under følger anbefalingene, men du kan også se video her.

Trollspeilet – Tom Egeland

I «Trollspeilet» møter vi TV-journalisten Kristin Bye. Som journalist er hun vant til å motta anonyme tips, men da en video av en kvinne filmet i skjul blir sendt til henne, får hun en ekkel følelse. Når neste video inneholder drap, står Kristin plutselig midt i jakten på en grusom seriemorder. Hvorfor har han valgt akkurat Kristin til å spre de forferdelige videoene? Denne boken var utrolig skummel, virkelig en historie som vil gi deg frysninger og en jeg vil anbefale til alle krimelskere der ute.
 
Trollspeilet – Tom Egeland
Ny kr 179,- 
Kjøp nå
 

Geisha – Arthur Golden

Sayuri er bare ni år gammel når hun blir sendt til Kyoto. Revet bort fra søsteren og alt hun har kjært, skal hun trene til å bli geisha i et velstående okiya – geishahus. Fremtiden er satt, og vi følger Sayuris harde reise fra barn til å bli en av byens mest ettersøkte geishaer. Boken inneholder mye urettferdighet og det er til tider tøft å lese, men samtidig er det utrolig interessant å lære om geisha-kulturen i Japan. Forfatteren har gjort mye research og skapt en helt nydelig og hjerteskjærende historie. I tillegg er det en helt spesiell leseopplevelse å følge en karakter så tett gjennom et helt livsløp.
 
Geisha – Arthur Golden
Brukt fra kr 20,- 
Kjøp nå
 

Krittmannen - C.J. Tudor

12 år gamle Eddie og vennegjengen har funnet en genial måte å sende hverandre hemmelige beskjeder på – å tegne krittfigurer. Det er morsomt i begynnelsen, men når leken fører dem til et lik i skogen, blir det en traumatisk opplevelse. 30 år senere har Eddie lagt det som skjedde den dagen bak seg. Vel, helt til et brev med kritt og en tegning av en krittmann dukker opp. C.J. Tudor driver handlingen godt i vekslende kapitler fra Eddies barndom (1986) og voksenliv (2016) og er garantert en forfatter jeg vil lese mer av. Krittmannen er spennende og ekkel fra første til siste side.
 
Krittmannen - C.J. Tudor
Brukt fra kr 115,- Spar 64%
Kjøp nå
 


For å være sikker på at du mottar disse epostene, vennligst legg svar-om-du-vil@bookis.com til din adressebok. Vil du avslutte abonnmentet? Klikk her: Unsubscribe.

Sandakerveien 138, 0484 Oslo, Norway

Other emails from Bookis NO

Bookis NO
Dec 24, 2019
Tusen takk, god jul og godt nytt år!
Bookis NO
Dec 17, 2019
Bokelskere har stemt frem årets beste julegaver.
Bookis NO
Dec 12, 2019
Ikke kjøpt alle julegaver enda?
Bookis NO
Dec 11, 2019
Julekalender: Vinn bøker hver dag!
Bookis NO
Dec 6, 2019
Invitasjon til lesesirkel
Bookis NO
Dec 3, 2019
Julen nærmer seg 🎄