Bookis NO
Bookis NO

Sjekk ut min ønskeliste, den er full av spennende oversettelser!

Email sent: Aug 7, 2019 1:08 pm

Is this your brand on Milled? You can claim it.

Bokhøsten er i gang! 

Skjønnlitterære
boknyheter i august

Bokhøsten er i gang, og sammen venter vi spent på de ulike perlene som skal komme i salg. Noen av de bøkene jeg gleder meg mest til denne måneden er oversatt skjønnlitteratur, og jeg vil tipse dere om tre bøker som står spesielt høyt oppe på ønskelisten. Jeg ser virkelig frem til å lese nye bøker og jeg håper vi alle får mange supre leseopplevelser i august!
Under følger høstens skjønnlitterære boknyheter. Du kan også Se video her.
Der krepsene synger
Dette vakre omslaget har de siste månedene florert i det internasjonale bokelsker-miljøet på Instagram, og heldigvis virker bokens historie absolutt like fin. 
Leseren blir møtt med et mulig drap på kjekkasen Chase Andrews. Lokalbefolkningen i den amerikanske småbyen, Barkley Cove, retter raskt mistanken mot «Marsklandsjenta» Kya Clark. En forlatt jente som bor helt alene ute i ødemarken. Men Kya er ikke som ryktene tilsier, og selv om hun har klart seg alene i naturen, lengter hun etter å bli elsket. Jeg har selv ikke lest «Der krepsene synger» ennå, men reaksjonene boken har fått etter utgivelsen i USA, sier meg at det kommer til å bli en sterk og tankevekkende leseropplevelse. Jeg gleder meg til å plukke den opp!
 
Der krepsene synger
Delia Owens
 Kr 332,-  Spar 12,5% 
Kjøp nå
 

Noe i vannet
«Something in the water», som er originaltittelen har faktisk vært på ønskelisten min en stund, og nå som den er utgitt på norsk, blir jeg minnet på hvor utrolig spennende den virker.
Boken dreier seg om livet til et sett utenfra, perfekt ektepar. Erin er dokumentarfilmskaper og Mark en kjekk investeringsmegler, og begge har en lovende fremtid karrieremessig. Vel, helt til Mark plutselig mister jobben. I håp om at ting skal ordne seg og for å pleie ekteskapet, bestiller de en drømmetur til Bora Bora. Paret koser seg og alt virker fint, men så finner de noe i vannet. Funnet er tungt, og uvitende om de store konsekvensene avgjørelsen vil få, bestemmer de seg for å holde det hemmelig. Jeg får faktisk skikkelig Big-little-lies-vibber og tror «Noe i vannet» kan by på både spenning og sjokk-faktorer!

 
Noe i vannet
Cathrine Steadman​
Kr 174,-  Spar 12,5%
Kjøp nå
 

Sølvveien
Mannen Lelle, har mistet sin syttenårige datter. Hun forsvant sporløst for tre år siden og han bruker mye av tiden på å kjøre rundt og lete etter henne.
Boken handler også om 17 år gamle Meja, som nettopp har flyttet til den lille bygden. En ung jente til forsvinner, og livene til Lelle og Meja blir knyttet sammen! I bok-beskrivelsen blir den beskrevet som en gripende psykologisk spenningsroman, og jeg sier bare, grøss og gru så spennende! Denne krimromanen har svensk som originalspråk, og er nå ute på norsk.
 
Sølvveien
Stina Jackson
Kr 332,-  Spar 12,5%
Kjøp nå
 


For å være sikker på at du mottar disse epostene, vennligst legg svar-om-du-vil@bookis.com til din adressebok. Vil du avslutte abonnmentet? Klikk her: Unsubscribe.

Sandakerveien 138, 0484 Oslo, Norway

Other emails from Bookis NO

Bookis NO
Dec 24, 2019
Tusen takk, god jul og godt nytt år!
Bookis NO
Dec 17, 2019
Bokelskere har stemt frem årets beste julegaver.
Bookis NO
Dec 12, 2019
Ikke kjøpt alle julegaver enda?
Bookis NO
Dec 11, 2019
Julekalender: Vinn bøker hver dag!
Bookis NO
Dec 6, 2019
Invitasjon til lesesirkel
Bookis NO
Dec 4, 2019
#GivingWeek: Så mye donerer vi!