Bookis NO
Bookis NO

Våre ambassadører anbefaler! 

Email sent: Oct 29, 2019 3:00 pm

Is this your brand on Milled? You can claim it.

Bok-tips fra Bookis-ambassadører

Dette leser Bookis-ambassadørene

En bok jeg vil anbefale i denne “spooky” perioden er Stalking Jack The Ripper av Kerri Maniscalco. Det er en bok jeg virkelig elsker. Den overrasker meg positivt og er en perfekt bok å lese i oktober!

 

Ny 79,-
Spar 12,5%

Se mer
 

 

Brukt fra 20,-
Spar 84%

Se mer
 

Mathilde: Nå som høsten og mørket melder sin ankomst, kjenner jeg at jeg dras mot mørkere bøker. I selveste halloween-måneden liker jeg å lese bøker fylt med spenning, stemning og en liten smule skrekk. Om du ønsker å lese noe lignende, så anbefaler jeg på det varmeste å lese en klassisk grøsser: Frankenstein eller Dracula. Begge disse bøkene er blant de beste klassikerne jeg noensinne har lest. De tar for seg det overnaturlige og har en dyster stemning som passer så perfekt til denne årstiden!

 

Ny 79,-
Spar 12,5%

Se mer
 

 

Ny 99,-
Spar 12,5%

Se mer
 
Therese: Hva om den onde vant? Det er akkurat dette som er premisset for Sandersons episke fantasy-fortelling, som finner sted i et land styrt av den onde Lord Ruler. Her regner det aske fra himmelen som bokstavelig talt farger verdenen grå og mørk, noe som gir boka en dyster atmosfære som er perfekt for disse mørke tider. Boka er actionfylt, blodig og farlig spennende, og absolutt en av mine favoritter. Anbefaler sterkt!

Jeg anbefaler også «Wuthering Heights» av Emily Brontë (norsk: Stormfulle Høyder). Dette gotiske dramaet har alt man kunne ønske seg til Halloween: et skummelt gods omringet av kalde, engelske myrer, en tragisk kjærlighetshistorie og den tyranniske Heathcliff. Perfekt hvis man ønsker seg litt «doom and gloom» til Halloween.

 

Brukt fra 65,-
Spar 56%

Se mer
 

 

Brukt fra 30,-
Spar 82%

Se mer
 
“Halloween er rett rundt hjørnet med alt av mørke og twisty vibes! I den anledning vil jeg anbefale dere Reckless serien. Jeg leste den i juli, og jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde spart den til nå, da denne serien er en mørk historire som gjenforteller alle de mørke historiene som vi elsker.”

 

Brukt fra 25,-
Spar 91%

Se mer
 

 

Brukt fra 40,-
Spar 80%

Se mer
 
PS! Husk at det er Halloween-uke på Bookis!

20% rabatt på nye bøker
GRATIS frakt på alle brukte bøker

Rabattkode: HW2019

Rabattkoden er gyldig t.o.m. tirsdag 1. november.
På grunn av bokavtalen kan vi kun gi maks 12,5% på bøker utgitt i 2019.


For å være sikker på at du mottar disse epostene, vennligst legg svar-om-du-vil@bookis.com til din adressebok. Vil du avslutte abonnmentet? Klikk her: Unsubscribe.

Sandakerveien 138, 0484 Oslo, Norway

Other emails from Bookis NO

Bookis NO
Dec 24, 2019
Tusen takk, god jul og godt nytt år!
Bookis NO
Dec 17, 2019
Bokelskere har stemt frem årets beste julegaver.
Bookis NO
Dec 12, 2019
Ikke kjøpt alle julegaver enda?
Bookis NO
Dec 11, 2019
Julekalender: Vinn bøker hver dag!
Bookis NO
Dec 6, 2019
Invitasjon til lesesirkel
Bookis NO
Dec 4, 2019
#GivingWeek: Så mye donerer vi!