Budget DK
Budget DK

En meddelelse fra Budget

Email sent: Mar 18, 2020 7:00am
Vi vil gerne sikre tryghed for din billeje
Budget®
Kære værdsatte Avis kunde,

Med de nyheder der domineres af Coronavirus, ønsker jeg at komme i kontakt med dig og fortælle dig, at vi implementerer øgede protokoller for at sikre din sikkerhed.

Vi overvåger og følger nøje vejledningen fra WHO med hensyn til spredning af virussen, og vores fokus er at sikre, at vi imødekommer kundernes behov, mens vi gør vores del for at beskytte dig og vores ansatte.

Dette er hvad vi gør:

   • Vi forbedrer vores allerede omhyggelige rengøringsteknik af vores biler efter hver leje. Vi er især opmærksomme på de steder folk rører ved, såsom rat, dørhåndtag og andre hårde overflader.

  • Vi rengør ofte vores faciliteter med anbefalede desinficerende produkter og opfordrer alle ansatte til at være opmærksomme på hyppig håndvask.

   • Derudover sørger vi for at sikre vores medarbejderes velfærd. Dette inkluderer at vi opforderer medarbejdere til at blive hjemme og konsultere deres læge, hvis de føler sig dårlige.    

   • Derudover sørger vi for at sikre vores medarbejderes velfærd. Dette inkluderer, at vi opfordrer medarbejdere til at blive hjemme og konsultere deres læge, hvis de føler sig dårlige.

Vi fjerner afbestillingsgebyret for enhver reservation, som må annulleres grundet et regeringsforbud af rejser, der er relateret til Coronavirus.

Hvis du har en eksisterende reservation, ser vi frem til at se dig og vil gerne forsikre dig om, at vi gør alt hvad vi kan for at fremme en sikker lejeoplevelse.

Book uden bekymringer.

For øget fleksibilitet, kan alle reservationer i Europe inden d. 1. maj ændres og annulleres uden gebyrer. For reservationer der starter efter d. 1. maj, kan der frit ændres eller annulleres op til 72 timer før starten af din leje.

Hvis du ønsker at foretage ændringer, bedes du kontakte vores reservationsteam eller ringe til 33 55 05 00.

I denne udfordrende tid vælger mange mennesker forskellige måder at rejse på. Hvis du har brug for en lejebil, er vi her for dig. Din sikkerhed er vores højeste prioritet, og vi værdsætter virkelig den tillid, du sætter i vores team og vores virksomhed.

Venlig hilsen

Keith Rankin
President, International

 
Denne email er sendt fra en uovervåget postkasse. Du bedes venligst ikke svare på denne email.
Tilbud Udlejningskontor Reservationer
Fortrolighedspolitik Vilkår og betingelser Afmeld

© Budget Car Hire 2020. The Budget Rent a Car-mærket er licenseret i Europa, Mellemøsten og Afrika til Zodiac Europe Ltd. Registreret adresse: Avis Budget House, Park Road, Bracknell, RG12 2EW. Registreret i England og Wales nr. 4634240. Momsnr. 813 0429 65
Følg os
Facebook
Gå ikke glip af noget – tilføj [email protected] til din liste over sikre afsendere, så holder vi dig fremover opdateret om flere gode tilbud.
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Other emails from Budget DK

Budget DK
Jan 12, 2021
Der er eventyr i horisonten
Budget DK
Dec 9, 2020
🚘 Voyagez en toute sécurité avec Budget en cette période de fêtes
Budget DK
Dec 3, 2020
🚘 Rejs sikkert med Budget I hele julen
Budget DK
Oct 28, 2020
🚘 Særudgave! Hvor tager november dig hen?
Budget DK
Oct 15, 2020
La flexibilité dont vous avez besoin pour louer en toute confiance.
Budget DK
Sep 29, 2020
La location de voiture selon vos envies 🚗