Budget DK
Budget DK

Vores sikkerhedsløfte til dig

Email sent: Jun 9, 2020 12:00pm
Kør med tillid
Budget®
Jetzt buchen
Kjør med trygghet
Vores kunder har benyttet os til at hjælpe dem med at komme frem til deres destination i over 70 år. I alle disse år har sundhed, sikkerhed og velbefindende for både vores ansatte og vores kunder været den vigtigste prioritet og det gælder stadig.

Vi vil gerne understrege, at vi er her for dig, og alle vores medarbejdere arbejder ihærdigt på at garantere den størst mulige sikkerhed ved vores faciliteter og i vores køretøjer.

Klik her for at se de ekstra sikkerhedstiltag, vi gennemfører for hvert skridt af billejeoplevelsen for at sikre, at du kan leje en bil på en sikker og problemfri måde.
Bestill med trygghet
Vi ved, at dine rejseplaner formentlig er blevet forstyrret og fortsat vil blive udsat for ændringer. Derfor vil der ikke være gebyrer for ændringer af reservationer eller afbestillinger på alle billejer frem til 1. september, 2020. Så du kan foretage reservationer med maksimal fleksibilitet og ro i sindet.

Klik her for at reservere og få mere at vide.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage på en sikker måde og til at yde den gode service, som vores kunder har vænnet sig til at få. 
LÆS MERE
Vi er her for at hjælpe. Kontakt os via telefon eller e-mail, eller se vores ofte stillede spørgsmål.
Tilbud Udlejningskontor Reservationer
Fortrolighedspolitik Vilkår og betingelser Afmeld

© Budget Car Hire 2020. The Budget Rent a Car-mærket er licenseret i Europa, Mellemøsten og Afrika til Zodiac Europe Ltd. Registreret adresse: Avis Budget House, Park Road, Bracknell, RG12 2EW. Registreret i England og Wales nr. 4634240. Momsnr. 813 0429 65
Følg os
Facebook
Gå ikke glip af noget – tilføj [email protected] til din liste over sikre afsendere, så holder vi dig fremover opdateret om flere gode tilbud.
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Other emails from Budget DK

Budget DK
Jan 12, 2021
Der er eventyr i horisonten
Budget DK
Dec 9, 2020
🚘 Voyagez en toute sécurité avec Budget en cette période de fêtes
Budget DK
Dec 3, 2020
🚘 Rejs sikkert med Budget I hele julen
Budget DK
Oct 28, 2020
🚘 Særudgave! Hvor tager november dig hen?
Budget DK
Oct 15, 2020
La flexibilité dont vous avez besoin pour louer en toute confiance.
Budget DK
Sep 29, 2020
La location de voiture selon vos envies 🚗