Careplus-shop.nl
Careplus-shop.nl

Laatste dag - Care Plus® 15% ☀️ Summerdeal korting

Email sent: Sep 9, 2020 7:11am
Bekijk de Care Plus actie nu in onze webshop. Voor 17:00 besteld? Morgen in huis.
Image

De laatste dag - ☀ SUMMERDEAL 15% kassakorting

De SUMMERDEALS zijn begonnen! Profiteer nu van de summerdeals in de webshop. U ontvangt automatisch 15% korting op iedere bestelling in de webshop. De korting wordt automatisch verrekent in de winkelwagen.

 
Ik ben een afbeelding
 

NIEUW! ANTI-LUIS PREVENTIE SPRAY 60 ML

Hoofdluizen zijn parasitaire insecten die leven van menselijk bloed. Ze bevinden zich in het haar en zoeken daar graag warme plekjes op zoals achter de oren, in de nek of onder een pony. Een hoofdluis kan alleen kruipen en is niet in staat om te vliegen of te springen.

 

Besmetting met hoofdluis ontstaat door nauw contact, zoals vaak het geval is bij spelende kinderen of in andere situaties wanneer hoofden elkaar raken zoals bijvoorbeeld bij het maken van selfies.

 

First Aid Kit Basic

Compacte en handzame set met een basispakket EHBO-materialen. Met name geschikt voor korte trips, dagtochtjes, buitensportactiviteiten en fietstochten.

First Aid Kit Compact

Compacte, handzame set met een basispakket EHBO-materialen. Met name geschikt voor personen die tot een week weggaan met een minimale uitrusting.

 

First Aid Kit Emergency

Zeer uitgebreide set EHBO-materialen. Met name geschikt voor auto- en campingreizigers, familie-uitjes, verre reizen en thuis.

 

 

Care Plus Belvormige klamboe - niet geïmpregneerd

Een klamboe of muskietennet boven je bed betekent een stukje comfort. Geen irritant gezoem in je oor en geen jeukende bultjes op je huid. De Klamboe Bell is een niet-geïmpregneerde 2-persoons klamboe, die perfect is voor thuis of op reis!

 

Care Plus solobox klamboe - geïmpregneerd

Een klamboe of muskietennet boven je bed betekent een stukje comfort. Geen irritant gezoem in je oor en geen jeukende bultjes op je huid. Ga je op reis naar een subtropische of tropische bestemming? Dan is een geïmpregneerde klamboe geen luxe, maar een absolute noodzaak!

Care Plus klamboe midge proof - niet geïmpregneerd

Een klamboe of muskietennet boven je bed betekent een stukje comfort. Geen irritant gezoem in je oor en geen jeukende bultjes op je huid. De Klamboe Midge Proof Bell is een niet-geïmpregneerde, zeer fijnmazige 2-persoons klamboe. Perfect voor thuis of op reis!

 

Image

Vragen? Wij helpen u graag verder.

Heb je vragen over een product of een bestelling? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via +31 (0) 36 369 0026 of mail ons via [email protected], dan helpen we je snel verder.

Facebook Twitter YouTube

Je ontvangt deze e-mail omdat je een klant bent van careplus-shop.nl of omdat je je hebt geabonneerd op onze nieuwsbrief. Geen e-mails meer ontvangen? Uitschrijven doe je snel en eenvoudig door hier te klikken 

Other emails from Careplus-shop.nl

Careplus-shop.nl
Aug 20, 2021
Wereldmuggendag - Care Plus
Careplus-shop.nl
Jun 25, 2021
Ga veilig op vakantie met de producten van Care Plus
Careplus-shop.nl
Apr 23, 2021
Vandaag is het wereld malaria dag - Care Plus
Careplus-shop.nl
Apr 19, 2021
Care Plus Anti teek - Preventie & verwijderen
Careplus-shop.nl
Mar 1, 2021
20% korting op Care Plus Anti luis - Behandeling & preventie
Careplus-shop.nl
Nov 25, 2020
15% BLACK FRIDAY korting op alle producten van Care Plus®