Careplus-shop.nl
Careplus-shop.nl

Last van de eikenprocessierups jeuk? - Verzacht met de SOS Gel of Spray van Care Plus®

Email sent: Jun 26, 2020 4:22am
De vernieuwde Care Plus® Insect SOS gel verzacht bij irritatie door de brandharen van de eikenprocessierups Heb je last van zwelling, roodheid, irritatie of jeuk na een insectensteek of kwallenbeet?

Wat helpt tegen eikenprocessierups jeuk? 

De vernieuwde Care Plus® Insect SOS gel verzacht bij irritatie door de brandharen van de eikenprocessierups en bij insectensteken. De brandharen van de eikenprocessierups zorgen voor jeuk en een branderig gevoel. Omdat eikenprocessierupsen in grote groepen leven, zorgt dit dus ook voor meer brandharen en dus meer overlast. Een voorzichtige schatting is dat er in de piekmaand enkele honderden miljoenen eikenprocessierupsen in de bomen leven. Vooral eikenbomen moeten het ontgelden want die kunnen tot op het laatste blaadje kaalgevreten worden. Lees meer..

Care Plus Insect SOS Gel   20ml 

De Insect SOS Gel werkt verzachtend, verkoelend en kalmerend bij jeuk en irritatie van de eikenprocessierups. Maar ook na een kwallenbeet, contact met brandnetels of een insectensteek, zoals die van de mug, de wesp en de paardenvlieg kan je de insect SOS gel van Care Plus® gebruiken. Je medicijnkastje is niet compleet zonder deze Insect SOS Gel. En natuurlijk gaat de gel ook mee op reis! Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Care Plus Insect SOS Spray 15ml 

Liever een spray dan Gel? Gebruik dan de Care Plus® Insect SOS Spray. Met de SOS spray kun je de symptomen van een insectensteek verzachten en de geïrriteerde huid verkoelen en kalmeren. De Insect SOS spray is speciaal ontwikkeld voor gebruik na een insectenbeet of -steek. Het product bevat een slimme combinatie van stoffen en hulpstoffen die de huid verzachten, zoals aloë vera, tea tree olie en eucalyptus. Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Image

Vragen? Wij helpen u graag verder.

Heb je vragen over een product of een bestelling? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via +31 (0) 36 369 0026 of mail ons via [email protected], dan helpen we je snel verder.

Facebook Twitter YouTube

Je ontvangt deze e-mail omdat je een klant bent van careplus-shop.nl of omdat je je hebt geabonneerd op onze nieuwsbrief. Geen e-mails meer ontvangen? Uitschrijven doe je snel en eenvoudig door hier te klikken

Other emails from Careplus-shop.nl

Careplus-shop.nl
Aug 20, 2021
Wereldmuggendag - Care Plus
Careplus-shop.nl
Jun 25, 2021
Ga veilig op vakantie met de producten van Care Plus
Careplus-shop.nl
Apr 23, 2021
Vandaag is het wereld malaria dag - Care Plus
Careplus-shop.nl
Apr 19, 2021
Care Plus Anti teek - Preventie & verwijderen
Careplus-shop.nl
Mar 1, 2021
20% korting op Care Plus Anti luis - Behandeling & preventie
Careplus-shop.nl
Nov 25, 2020
15% BLACK FRIDAY korting op alle producten van Care Plus®