Careplus-shop.nl
Careplus-shop.nl

Wereldmuggendag - Care Plus®

Email sent: Aug 20, 2020 10:31am
Wist je dat met de aankoop van een Care Plus® product je ook bijdraagt aan de strijd tegen Malaria?
Image

20 augustus is Wereldmuggendag
Het was op deze dag in 1897 dat de Britse arts Ronald Ross ontdekte dat muggen verantwoordelijk zijn voor het overbrengen van malaria. Op jaarbasis raken naar schatting nog altijd zo’n 219 miljoen mensen geïnfecteerd met malaria en eist deze infectieziekte ruim 435.000 doden (bron: World Health Organization). Hiermee is de mug, overbrenger van deze ziekte, veruit het dodelijkste beestje op aarde.

Hoewel de ziekte nog lang niet overwonnen is, wordt er wel degelijk vooruitgang geboekt; zo is Algerije inmiddels officieel malariavrij verklaard dankzij de inzet van professionele teams en goede en gratis gezondheidszorg in het land. Hierdoor kon er goed preventief worden opgetreden en snel actie worden ondernomen op uitbraken van malaria. 

 

In landen waar nog wel malaria voorkomt, zijn de nodige uitdagingen te overwinnen. Naast het verspreiden van geïmpregneerde netten onder de bevolking in risicogebieden als Burunid, Rwanda, Tanzania en Oeganda, wordt er ook veel energie gestoken in educatie en informatieverstrekking. Zowel bewoners van risicogebieden als vakantiegangers die afreizen naar deze gebieden, kunnen preventieve maatregelen treffen zoals het dragen van bedekkende kleding en het insmeren met insectwerende middelen.

 

Bekijk de Anti insect artikelen van Care Plus®

Vragen? Wij helpen u graag verder.

Heb je vragen over een product of een bestelling? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via +31 (0) 36 369 0026 of mail ons via info@careplus-shop.nl, dan helpen we je snel verder.

Facebook Twitter YouTube

Je ontvangt deze e-mail omdat je een klant bent van careplus-shop.nl of omdat je je hebt geabonneerd op onze nieuwsbrief. Geen e-mails meer ontvangen? Uitschrijven doe je snel en eenvoudig door hier te klikken 

Other emails from Careplus-shop.nl

Careplus-shop.nl
Sep 9, 2020
Laatste dag - Care Plus® 15% ☀️ Summerdeal korting
Careplus-shop.nl
Aug 28, 2020
Care Plus® 15% ☀️ Summerdeal korting - Pak nu jouw 15% kassakorting in de Care Plus webshop
Careplus-shop.nl
Jun 26, 2020
Last van de eikenprocessierups jeuk? - Verzacht met de SOS Gel of Spray van Care Plus®
Careplus-shop.nl
Jun 23, 2020
Care Plus - De week van de teek. Bescherm uzelf en andere tegen tekenbeten met Care Plus