Chillout
Chillout

The Hip Pack en sommerhit | Guide til matlagingsutstyr p tur

Email sent: Jun 17, 2021 11:11am
Vi har endelig fått inn Moonquilt fra Ticket To The Moon – slik gjør du hengekøya varmere | Patagonia Point Peak Trail Pants – ny turbuksefavoritt til gutta | TEVA reisesandaler for skikkelig glade sommerføtter
Can't see this email? View in Your Browser
SE VÅRE NYHETER HER – FRI FRAKT I NETTBUTIKKEN

 

 

SOMMERENS TILBEHØR:
The Hip Pack

Rundt hoftene. Over skulderen. På kryss over brystet. 
Holder hendene fri – og enkel tilgang til det viktigste du trenger kjapt. 

Vi bruker hip pack overalt – nedover gata i Markveien på Løkka. Som det perfekte tilbehøret til fjellsekken, når du trenger en ekstra lomme du enkelt har tilgang til. Det er den ultralette «tursekken« når alt du skal ha med deg er en liten flaske med vann. 

Vi har et stort utvalg av rumpetasker – i alle varianter, farger, stoff og merker. 

 
Se alle rumpetasker her

 

 

Hva trenger du for å kokkelere på tur?

 

Vår Chillout-ambassadør Vilde Vollevik lister opp det mest nødvendige utstyret å ha med til turkjøkkenet – og noen «kjekt å ha»-produkter:

«Matlaging er en av mine største lidenskaper, og jeg har alltid elsket å ta med meg denne lidenskapen ut på tur. Jeg er fast bestemt på at det meste kan lages på en gassbrenner eller et bål - her er det bare fantasien som setter grenser.»

 

«Maten jeg lager på lange fotturer er ganske så annerledes fra den maten jeg lager på korte overnattingsturer i nærmarka. Likevel er utstyret jeg bruker så og si helt likt, og etter mye prøving og feiling har jeg funnet mine trofaste favoritter som hjelper meg med å diske opp de deiligste turmåltidene, gang på gang.» 

 
Se vår guide til matlaging på tur

 

 

Vil du bli Chillouts nye ambassadør?

 

Vår visjon er at folk skal bruke mer tid på opplevelser. Nå ønsker vi å styrke oss på å fortelle de gode historiene – med kunnskap, tips og inspirasjon.

 

Alle er forskjellige og kan ulike ting. Noen er supre på sosiale medier, andre er gode på tekst, og noen har helt rå kunnskap om å dra på tur med barn eller lage god mat på tur. Som ambassadør vil du kunne ha ulike oppgaver ut fra kapasitet, motivasjon og evner.

Vi søker deg som har lyst til å dra på turer og teste utstyr  – og bli en del av oss og inspirere til de store og små eventyrene der ute.

 

 
Les om vårt ambassadørprogram her

GRüNERLØKKA      BOGSTADVEIEN      BERGEN      MOSS      CHILLOUT.NO

Custom
No longer want to receive these emails? Unsubscribe or Manage Your Preferences.

Recent emails from Chillout