Chillout
Chillout

Verdens beste id: Historien om Chillout slik begynte eventyret

Email sent: Oct 3, 2021 2:48pm
Fredrik Mørch-Johnsen og Jarle Moberg møtte hverandre på NHH i Bergen og endte opp med å skrive masteroppgave sammen – som ble forretningsidéen til Chillout. 15 år senere jobber de fortsatt med «verdens beste idé».
Can't see this email? View in Your Browser
SE VÅRE NYHETER HER – FRI FRAKT I NETTBUTIKKEN

 

 

DRØMMEREISEN:
Historien om Chillout

Fredrik Mørch-Johnsen og Jarle Moberg møtte hverandre på NHH i Bergen og endte opp med å skrive masteroppgave sammen – som ble forretningsidéen til Chillout.

15 år senere jobber de fortsatt med «verdens beste idé».

 

 

– Jeg skulle studere i Oxford, men rett før studiestart spurte en kamerat fra tiden i militæret: «du skal ikke heller bli med å reise?», forteller Mørch-Johnsen lattermildt.

Universitet i Oxford ble byttet ut med en backpackersekk og en reise gjennom India og videre til den klassiske Sørøst-Asia runden.

– Når jeg omsider kom meg hjemover igjen og landet på NHH, fant jeg kjapt noe til felles med Jarle som havnet i samme faddergruppe.

 

 

Fra begynnelsen som masteroppgave på NHH har Chillout vokst seg ut av sin opprinnelige form og fått en ny oppgave: å fylle gapet mellom reise og friluftsliv. For er det én ting pandemien og de siste «annerledesårene» har lært oss – så er det at å reise ikke trenger å bety lange ekspedisjoner eller flyreiser til andre siden av jorden – eventyrene er å finne rett bak huset i skogsholtet eller på toppen av nærmeste fjell.  

Les saken her

 

 

LETTERE FJELLSEKK? 
Pakkeliste for en fersk gramjeger

På en tur til Jotunheimen med tre overnattinger skal jeg leve som en «lettvekter» og teste om en lettere sekk gjør turlivet bedre.

Alle de små tingene jeg liker å ha med som gir meg litt ekstra komfort, er det verdt å legge det hjemme i bytte mot en lettere sekk? 

 

Les saken her

 

 

MAT PÅ TUR 
Hva trenger du for å lage digg mat ute?

Matlaging er en av mine største lidenskaper, og jeg har alltid elsket å ta med meg denne lidenskapen ut på tur. Jeg er fast bestemt på at det meste kan lages på en gassbrenner eller et bål - her er det bare fantasien som setter grenser.

 

Maten jeg lager på lange fotturer er ganske så annerledes fra den maten jeg lager på korte overnattingsturer i nærmarka. Likevel er utstyret jeg bruker så og si helt likt, og etter mye prøving og feiling har jeg funnet mine trofaste favoritter som hjelper meg med å diske opp de deiligste turmåltidene, gang på gang. 

Les saken her

GRüNERLØKKA      BOGSTADVEIEN      BERGEN      MOSS      CHILLOUT.NO

Custom
No longer want to receive these emails? Unsubscribe or Manage Your Preferences.

Recent emails from Chillout