Connections.be
Connections.be

Een rechtstreekse vlucht naar Montreal voor amper € 299

Email sent: Feb 13, 2020 11:16 am

Is this your brand on Milled? You can claim it.

 
Helemaal CRAZY van Canada? 
 
Web Version
 
 
Alternative text
 
+32 70 23 33 13 By your side
 
Alternative text
 
Beste Connections reiziger, 

De perfecte stad om kennis te maken met Canada? Montreal! Deze metropool met Franse inslag heeft alles. Topfestivals, heerlijke restaurants, een sfeervolle vibe en meer dan genoeg attracties om voor enkele dagen ongekende pret te beleven. Deze stad boordevol design leeft, vibreert en charmeert, elke keer opnieuw. Bovendien vormt de stad het ideale vertrekpunt om het oosten van Canada te verkennen! 

Boek tussen 12 en 21 februari en vlieg tijdens de maanden mei, juni, september en oktober 2020 rechtstreeks met Air Transat naar Montreal voor amper € 299*. Een fantastische prijs voor een fantastische stad! 

​​​​​​
▶  Boek je vlucht
 
3 TOPTOURS IN DE KIJKER
Montreal vormt het ideale vertrekpunt voor de onderstaande tours. Bovendien geniet je nog steeds van de Book & Pay voorwaarden. Dus 5% korting op de tours en maar liefst 10% korting op een huurwagen. Enjoy!
 
Alternative text
 
MAGISCH TRIO XL
14 DAGEN VA. €1.009
​​​​​​​
 
 
 
Van Montreal rijd je naar Magog en het romantische Quebec City. Je volgt de St-Laurent rivier tot in Ontario, en verblijft twee extra dagen in St.-Alexis-des-Monts voorlaeer je je weg vervolgt naar het kosmopolitische Toronto en de - niet voor niets - wereldberoemde Niagara watervallen. Je bezoekt eveneens Canada's hoofdstad: Ottawa. In een woord: prachtig!
​​​​​​​
 
▶  Meer info
 
 
Alternative text
 
QUEBEC 100% NATUUR
15 DAGEN VA. €1.099
 
 
 
Deze reis vol contrasten neemt je mee door de prachtige Quebec provincie. Romantische steden, de zilte lucht, de spectaculaire landschappen van het schiereiland Gaspé en het eindstation Tadoussac met zijn walvissen; aan de rand van het meer is dit de ideale plek om je reis af te ronden. Je kan er relaxen, kayakken, vissen of beren gaan spotten.

​​​​​​​
 
▶  Meer info
 
 
Alternative text
 
DE ONONTDEKTE OOSTKUST
15 DAGEN VA. 991 
 
 
 
Ben jij fan van Oost-Canada en wil je op zoek naar een nieuwe horizon, authenticiteit en kustlandschappen ver weg van platgetreden paden? Deze selfdrive zou dan wel eens precies right up your alley kunnen zijn! Je gaat van start in twee iconen: Montreal en Quebec City. Daarna ligt de focus op de noordkust van Oost-Canada, de thuis van de Innu. Via Tadoussac, bekend voor het walvisspotten, reis je verder noordwaarts en ontdek je een minder bekende maar cultureel rijke en schilderachtige streek.
 
▶  Meer info
 
 
*Weekendtoeslag van toepassing. 
Alternative text
 
 
 
VLUCHTEN  •   CITYTRIPS  •   RONDREIZEN  •   LAST MINUTES  •  

BLOG  •   PROMO'S  •  MOBILE TRAVEL AGENTS
 
 
Alternative text
 
Bel ons
 
Alternative text
 
Schrijf ons
 
Alternative text
 
Vind ons
 
 
Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Youtube
 
 
Alle door Connections vermelde prijzen zijn louter indicatief en onder voorbehoud. De tarieven zijn afhankelijk van plaatsbeschikbaarheid op de vertrekdatum en gelden voor individuele reizen. De term "taksen" verwijst naar alle voorafbetaalbare luchthaventaksen berekend en gekend op de publicatiedatum. De afkorting "va." verwijst naar een 'vanaf'prijs per persoon. Onze prijzen zijn niet bindend en zijn exclusief dossierskosten vanaf €15 per persoon.

De Connections nieuwsbrief vloeit voort uit je inschrijving via een van onze travel shops of partners, online via connections.be of telefonisch via het Connections Customer Service Center. Je kan ten alle tijde je persoonlijke gegevens beheren. Voor verdere informatie in dit verband verwijzen wij je naar onze Online Privacybeleid

Wil je zeker zijn dat deze email steeds in je inbox terecht komt, voeg dan het adres wecare@newsletters.connections.be toe aan je contacten.

Je kan steeds de informatieflow naar je toe stroomlijnen door voorkeurbestemmingen, events en acties aan te duiden in je voorkeurprofiel

Unsubscribe
 

Other emails from Connections.be

Connections.be
Feb 12, 2020
Indonesië in de kijker! 3 topprogramma’s vanaf € 879
Connections.be
Feb 10, 2020
16 dagen Fly & Drive West-Canada vanaf € 1.699
Connections.be
Feb 7, 2020
Profiteer nu van de voordeligste vluchten en topdeals!
Connections.be
Feb 6, 2020
Steek een handje toe in Afrika!
Connections.be
Feb 5, 2020
New York Summer in the City vanaf € 999
Connections.be
Feb 4, 2020
9 dagen languit luieren op Guadeloupe vanaf € 799