Decoaction.be
Decoaction.be

Een messcherp advies

Email sent: Sep 4, 2021 2:59am

 

Ben je toe aan een nieuwe messenset? Dan moet je zeker bij ons even een kijkje komen nemen. Wij hebben namelijk een aantal mooie messensets in het assortiment en daar zal er zeer zeker een voor jou ook bijzitten.

Een superleuke set in een houten blok of een set in keramische houder die heel modern staat op je aanrecht. Natuurlijk moet je hem daar niet neerzetten wanneer je kleine kinderen hebt want dan zorg je dat je hem veilig boven in een kastje hebt staan.

Waar je ook naar op zoek bent, bij DecoAction zit het in het assortiment en dan ook nog voor een leuke en schappelijke prijs. Het is trouwens niet alleen maar leuk voor jezelf maar ook heel leuk om het cadeau te geven aan iemand die het goed kan gebruiken.

Het is hartstikke fijn wanneer jij staat te koken en je beschikt over goed gereedschap. Dat heb jij met deze geweldige sets zeker in handen. Wij weten zeker dat wanneer iemand anders deze set bij je zien dat ze hem ook meteen in huis willen halen. Pas dus maar op dat ze hem niet stiekem van je meenemen zodat ze hem zelf ook hebben anders mag je er nog een hangslot aanhangen ook!!
 

Bezoek Decoaction.nl
Messenblok van hout met 5 messen en een schaar. Wordt standaard mer draagbeugel geleverd.

Materiaal: rvs, rubber en hout.
Online shoppen
Verse kruiden smaken fantastisch en passen goed bij diverse gerechten. Gebruik altijd vers geplukte kruiden zodat u de natuurlijke smaak behoudt. Met deze speciale kruidenschaar, met zijn 5 parallelle messen, kunt u bieslook en andere kruiden snel en gelijkmatig snijden, zonder ze te pletten.
Online shoppen
Facebook
Twitter
Pinterest
Copyright © 2021 DecoAction, All rights reserved.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich in het verleden heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief. Garantie: Wij zullen uw e-mail adres NOOIT aan derden ter beschikking stellen en daarom alleen gebruiken ter informatie en promotie van onze eigen producten!


Ons adres is:
DecoAction, Keupenstraat 33, 7091xe Dinxperlo

Wil jij jouw gegevens wijzigen?

Update jouw gegevens of Uitschrijven nieuwsbrief.

Other emails from Decoaction.be

Decoaction.be
Oct 16, 2021
Wij zijn bij de tijd jij ook?
Decoaction.be
Oct 9, 2021
Op zoek naar een uniek kadootje?
Decoaction.be
Oct 2, 2021
Wij zetten de tijd even stil
Decoaction.be
Sep 25, 2021
Met de schoudertas op je fiets
Decoaction.be
Sep 17, 2021
Een kaartje, een groot plezier
Decoaction.be
Sep 11, 2021
Wat een heerlijk zeepje!