Dierenbeschermingshop.nl
Dierenbeschermingshop.nl

Een november vol plezier!

Email sent: Nov 4, 2020 9:00am
Dierenbescherming Bekijk online versie
HONDEN  |  KATTEN  |  CAVIA'S EN KONIJNEN  |  KIPPEN  |  ANDERE DIEREN www.dierenbeschermingshop.nl
p5932-banner-newsletter-db-november1.jpg
Beste dierenliefhebber,

Wist je dat je van spelen met je huisdier een betere band met elkaar krijgt? Tijdens deze donkere maanden kunnen we wel wat extra vriendschap en warmte gebruiken, nietwaar? Het is natuurlijk hartstikke leuk, maar het heeft ook andere voordelen. Samen spelen zorgt namelijk voor een goede band. Daarnaast blijft je huisdier hierdoor actief en zal hij of zij zich niet snel vervelen. Met de maandaanbiedingen van november hebben wij hier rekening mee gehouden.

In deze nieuwsbrief vind je zowel voor je hond als voor je kat een leuk speeltje tegen een scherpe prijs. Ideaal om van november een speelse maand te maken! Meer leuke hondenspeeltjes of kattenspeeltjes vind je in onze webshop. Daarnaast hebben we in deze nieuwsbrief ook gedacht aan onze kleinere vrienden.

Meer leuke producten vind je in onze webshop!
Floss Toy
Floss Toy - groot
De Floss Toy is perfect geschikt voor twee doeleinden, namelijk het reinigen van het gebit en het gebruik als apporteervoorwerp. Door erop te kauwen wordt het gebit van je trouwe viervoeter gereinigd. Daarnaast is het hartstikke leuk en handig om te gooien. In onze webshop vind je tevens de medium variantAlleen in november in de aanbieding!
Van: € 5,99
Voor: € 4,49
Naar webshop
LIEF! Kattenspeelgoed ster
LIEF! Kattenspeelgoed ster
Een leuk kattenspeeltje in de vorm van een ster met een veer eraan bevestigd. In de ster zit kattenkruid verwerkt, daar worden katten erg enthousiast van! Dit leuke kattenspeeltje zorgt voor urenlang speelplezier. Alleen in november in de aanbieding!
Voor: € 5,99
Voor: € 4,49
Naar webshop
Dierenbescherming kalender 2021
Dierenbescherming kalender 2021
Een goed begin is het halve werk! Met de Dierenbeschermingskalender van 2021 ben je alvast goed voorbereid op het nieuwe jaar. De kalender bevat 12 prachtige dierenfoto's. Met ruimte genoeg om iedere maand al je activiteiten in te plannen! 
Voor: € 9,99
Naar webshop
Voerbak Flappie
Voerbak Flappie
Deze voerbak is voorzien van een afbeelding van een konijn. Daarnaast staat op de binnenzijde de tekst 'konijn', zo begrijpen cavia's dat dit niet hun voerbakje is. Want voor hen hebben we namelijk ook een leuke voerbak!
Voor: € 4,99
Naar webshop
Best Life Kruidenhooi
Best Life kruidenhooi
Kruidenhooi is rijk aan vezels en goed voor een gezond gebit. Het vormt een essentieel onderdeel van de voeding van konijnen en knaagdieren. Verkrijgbaar in meerdere smaakvariaties!
Voor: € 2,99
Naar webshop
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Instagram
Liever geen e-mails meer van ons ontvangen? Meld je hier af.

CJ WildBird Foods Ltd handelt in opdracht van Dierenbescherming de verwerking van de orders en de facturatie af. Gelieve www.dierenbeschermingshop.nl raadplegen voor onze algemene voorwaarden.

[email protected] | www.dierenbeschermingshop.nl | 0478 517 574

Other emails from Dierenbeschermingshop.nl

Dierenbeschermingshop.nl
Nov 4, 2020
Auto Reply
Dierenbeschermingshop.nl
Oct 29, 2020
Je inschrijving is verwerkt | Dierenbeschermingshop
Dierenbeschermingshop.nl
Oct 29, 2020
Bevestig je inschrijving voor de nieuwsbrief | Dierenbeschermingshop
Dierenbeschermingshop.nl
Feb 25, 2020
Nieuwe webshop!
Dierenbeschermingshop.nl
Feb 13, 2020
Fijne Valentijn!
Dierenbeschermingshop.nl
Jan 28, 2020
Wintertips