Dierenbeschermingshop.nl
Dierenbeschermingshop.nl

Tips voor dierverzorging

Email sent: Mar 14, 2019 3:00pm
Dierenbescherming Bekijk online versie
HONDEN  |  KATTEN  |  CAVIA'S EN KONIJNEN  |  KIPPEN  |  ANDERE DIEREN www.dierenbeschermingshop.nl
Tips voor jouw hond tijdens lenteweer
Beste dierenliefhebber, 

Ruim 56% van de huishoudens in Nederland heeft één of meer huisdieren. Dat betekent dat er miljoenen honden, katten, knaagdieren, vogels en andere dieren worden gehouden. Om dierenleed te voorkomen is het belangrijk dat je weet hoe je voor je dier moet zorgen. In de dierenbeschermingshop vind je verantwoorde producten voor jouw huis- en tuindieren en zijn daardoor goedgekeurd door de Dierenbescherming. Daarbij steun je met jouw aankoop ook het goede werk van de Dierenbescherming!
190314-licg2.jpg
Landelijk Informatie Centrum Gezelschapsdieren
Het LICG is speciaal in het leven geroepen om jou deskundig advies te geven bij de aanschaf van een huisdier, maar ook daarna. Het is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk.
Meer info
Konijnenhok Ronja
Konijnenhok Ronja
Konijnen zijn echte gezelschapsdieren, houd daarom nooit één konijn alleen. Konijnen hebben ruimte nodig. Ze willen graag rondrennen en ook in de hoogte dient het konijn voldoende ruimte hebben, zodat ze op hun achterpoten rechtop kunnen staan. Het konijnenhok Ronja is ontwikkeld als ruim verblijf voor twee konijnen en is daarom goedgekeurd door de Dierenbescherming. 
€ 299,00
Meer info
Kruidenhooi Timothy
Kruidenhooi Timothy
Timothy is zeer eiwitrijk, het zit boordevol ruwe vezels, is goed voor de tanden en de spijsvertering en bovendien erg smaakvol voor knaagdieren. Het is een 100% natuurlijk product en mag onbeperkt beschikbaar worden gesteld. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.
Vanaf 3 stuks € 2,75 p. st.
€ 2,99
Meer info
Verwenpakket hond
Verantwoord verwenpakket hond
Jouw trouwe viervoeter belonen met een lekkernij is prima, maar zorg ervoor dat het op een verantwoorde manier gebeurt. Het Best Life verwenpakket hond, is een verantwoord en gezond tussendoortje. Ideaal om te gebruiken als beloning of als speelelement in bijvoorbeeld een speelmat. Geef het op elk moment van de dag, als onderdeel van een gebalanceerd dieet. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater. 
€ 14,99
Meer info
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Instagram
Liever geen e-mails meer van ons ontvangen? Meld je hier af.

CJ WildBird Foods Ltd handelt in opdracht van Dierenbescherming de verwerking van de orders en de facturatie af. Gelieve www.dierenbeschermingshop.nl raadplegen voor onze algemene voorwaarden.

info@dierenbeschermingshop.nl | www.dierenbeschermingshop.nl | 0478 517 574

Other emails from Dierenbeschermingshop.nl

Dierenbeschermingshop.nl
Nov 4, 2020
Auto Reply
Dierenbeschermingshop.nl
Nov 4, 2020
Een november vol plezier!
Dierenbeschermingshop.nl
Oct 29, 2020
Je inschrijving is verwerkt | Dierenbeschermingshop
Dierenbeschermingshop.nl
Oct 29, 2020
Bevestig je inschrijving voor de nieuwsbrief | Dierenbeschermingshop
Dierenbeschermingshop.nl
Feb 25, 2020
Nieuwe webshop!
Dierenbeschermingshop.nl
Feb 13, 2020
Fijne Valentijn!