E-gear
E-gear

Kender du de 10 farligste vira - og malware i 2020?

Email sent: Jul 31, 2020 7:40am

Is this your brand on Milled? You can claim it.

Ingen billeder? Web-version

 

VI HAR KIGGET PÅ
DE 10 FARLIGSTE
VIRUS-& MALWARE TRUSLER I 2020

 

Vi har her samlet de 10 farligste virus- og malware-trusler i 2020, så du kan holde dig opdateret og tage de nødvendige forbehold.

Virus- og malware udvikler sig konstant, de bliver mere avancerede og generelt farligere. Det gør det ekstremt vanskeligt at holde dine data beskyttet. Medmindre du er ordentligt beskyttet (som de fleste faktisk ikke er), risikerer du at blive offer for de nyeste computervirustrusler og malware-angreb. For at kunne modstå disse trusler bedst muligt, kræver det at du kender dem. 

Cyberkriminelle er nådesløse og bruger alle tænkelige midler for at kunne hacke din computer eller telefon, så de kan stjæle og benytte dine mest værdifulde data , som f.eks. bankoplysninger, personlige fotos og følsomme ID-kortoplysninger. Dette er grunden til, at du skal have et godt virusprogram installeret på din pc, Mac, Android eller iPhone.

Lad os starte med at kigge nærmere på de 10 farligste computervirus og malware-trusler i 2020.

* Vi gør opmærksom på at der naturligvis er mange flere, men dette bare er et udsnit af nye trusler som er kommet i 2020.
 

 

Spændende produkter hos e-Gear.dk

 

Affinity Photo er det ultimative pendant til Adobe Photoshop. Perfekt til dig der vil arbejde med billeder og grafisk design.
 

 

Den prisbelønnede software Movie Edit Pro byder på en masse effekter, hjælper dig via. guides og har nu en ny ultrahurtig INFUSION Engine

 

Den bedste sikkerhedsløsning fra Norton med VPN, 75 GB online backup kodeordshusker og kan dække helt op til 10 enheder i husstanden.

 

Beskytter du dine passwords?

Adgangskoder skal være sikre, så andre ikke kan få adgang til din konto. En password-manager gør det nemt at holde styr på dine passwords med bare én kode.

E-mailen, Facebook-kontoen eller din dørklokke med videoovervågning kan blive hacket, hvis dine kodeord ikke er stærke nok. Får hackerne først adgang til dine konti eller internetforbundne produkter i dit hjem, får de også adgang til dine personlige oplysninger.

 

Husk har du spørgsmål, så du altid velkommen til at skrive til os på
support@e-gear.dk, så skal vi nok gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig vi
har et stort udvalg video og lydredigering i shoppen. Samt altid de bedste sikkerhedsprodukter og Microsoft produkter på hylderne.

 
 
 
 
 
Facebook YouTube Website
e-Gear.dk
Agerskellet 46
8920 Randers NV
CVR: 38508474
(e-Gear.dk er ejet af SoftwareNerds ApS)
Du. modtager dettte nyhedsbrev da du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev på e-gear.dk
 

Other emails from E-gear

E-gear
Jul 6, 2020
Har du den rigtige sikkerhed installeret på dine enheder?
E-gear
Jul 6, 2020
Ved du hvordan man vælger den rigtige sikkerhedspakke til dit behov
E-gear
Jul 1, 2020
Er du vild med billedredigering og grafisk design? Så.....