DK · ecco.com

ÅBEN hvis du vil blive i ECCO familien!

Hold kontakten og acceptér vores Persondatapolitik

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Hold kontakten og acceptér vores Persondatapolitik
 
 
Åben i browser
 
 
Kære ECCO kunde,
 
Privatliv og beskyttelse af dine personlige data er vigtigt for ECCO. Vi vil gerne sikre, at du har kontrol over alle dine personlige data og over, hvordan vi kommunikerer med dig i fremtiden.

EU indfører en ny lovgivning om beskyttelse af personlige data, Generel Forordning om Databeskyttelse, den 25. maj 2018. Vi har derfor opdateret vores privatlivspolitik, der forklarer, hvordan vi samler og benytter personlige data.

Du kan læse vores nye privatlivspolitik her.

VIGTIGT: Hvis du stadig vil være del af ECCO familien og høre om nye kollektioner, specielle tilbud, innovation og nye teknologier, events og meget mere, så klik på knappen nedenfor.

Hvis du vælger at blive i ECCO familien, så giver vi dig 100kr* i rabat på dit næste køb som tak.

 


Du kan selvfølgelig altid framelde dig.

Bedste hilsner,

Dit ECCO team

*Du vil modtage rabatkoden på email. Koden er gyldig i seks uger og kan bruges én gang på en ordre over 500kr. Du kan bruge koden, når du betaler din ordre online eller i din nærmeste ECCO butik. Du kan se hvilke butikker, der deltager, her . Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatkoder og den gælder ikke varer på udsalg. Rabatkoden kan bruges én gang, den er personlig og må ikke deles med andre eller offentliggøres. Rabatten kan ikke bruges til at købe gavekort eller ombyttes til kontanter. 

FIND DIN ECCO BUTIK ECCO KUNDESERVICE OM ECCO

Facebook Instagram

AFMELD | FORTROLIGHEDSPOLITIK
Du modtager denne e-mail på  , fordi du har tilmeldt dig ECCOs nyhedsbrev. Hvis du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra ECCO, bedes du benytte afmeldelseslinket.
Denne meddelelse blev sendt af: ECCO Sko A/S, Industrivej 5, 6261 Bredebro, Denmark.

Recent emails from ECCO See more