DK · ecco.com

Husk: Træf det rette valg!

Bekræft din interesse i ECCO

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Bekræft din interesse i ECCO
 
 
Åben i browser
 
 
Kære ECCO kunde,
 
Måske missede du vores første email om EUs nye lov Generel Forordning om Databeskyttelse, som skal beskytte dine personlige data. Det er vigtigt for os at hjælpe dig med at beskytte dit privatliv, og du kan læse mere om vores nye privatlivspolitik her.

Vi vil stadigvæk rigtig gerne holde kontakten med dig. Hvis du også fortsat vil være del af ECCO familien, kan du klikke på knappen nedenfor og bekræfte din tilmelding til vores nyhedsbrev.

Hvis du vælger at blive i ECCO familien, så giver vi dig 100kr* i rabat på dit næste køb som tak.

 


Du kan selvfølgelig altid framelde dig.

Har du spørgsmål om, hvordan vi beskytter dine data, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon +45 78 76 22 90 eller på email [email protected]. Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.

Bedste hilsner,

Dit ECCO team

*Du vil modtage rabatkoden på email. Koden er gyldig i seks uger og kan bruges én gang på en ordre over 500kr. Du kan bruge koden, når du betaler din ordre online eller i din nærmeste ECCO butik. Du kan se hvilke butikker, der deltager, her . Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatkoder og den gælder ikke varer på udsalg. Rabatkoden kan bruges én gang, den er personlig og må ikke deles med andre eller offentliggøres. Rabatten kan ikke bruges til at købe gavekort eller ombyttes til kontanter. 

FIND DIN ECCO BUTIK ECCO KUNDESERVICE OM ECCO

Facebook Instagram

AFMELD | FORTROLIGHEDSPOLITIK
Du modtager denne e-mail på  , fordi du har tilmeldt dig ECCOs nyhedsbrev. Hvis du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra ECCO, bedes du benytte afmeldelseslinket.
Denne meddelelse blev sendt af: ECCO Sko A/S, Industrivej 5, 6261 Bredebro, Denmark.

Recent emails from ECCO See more