Eleven.se

Alltid bra hår med ghd: nu upp till 25% rabatt!

Email sent: Oct 11, 2018 5:21 am

Is this your brand on Milled? You can claim it.

FÖR ETT TACKSAMT OCH VÄLMÅENDE SVALL VARJE DAG

Hårgiganten ghd har länge stått högt på stjärnhimlen när det kommer till snygg, professionell och exklusiv hårvård. De har fått många utmärkelser under åren och är kända för sina effektiva stylingverktyg som inte kompromissar med ditt hår.

UTFORSKA
 
 

STYLE HEAT PROTECT SPRAY

Ett lätt spray med värmeskydd som hjälper dig att maximera din värmestyling så att det sliter så lite som möjligt på håret när du använder plattång, locktång eller hårfön.

KÖP
 
 

AIR HAIR PROFESSIONAL DRYER

En riktig legendar bland hårfönar. En perfekt blandning av läcker ghd-design och salongsstyrka. Allt du behöver för att skapa den perfekta, glänsande salongsfinishen.

KÖP
 
 

GOLD PROFESSIONAL STYLER

Ditt hår förtjänar mer än en vanlig plattång. ghd introducerar en ny- och uppdaterad version av sin klassiska Gold V Styler; gold® professional, nu med ännu bättre prestanda och teknologi.

KÖP
 
 
 

 

25% PÅ UTVALDA LIMITED-PRODUKTER!

Missa inte att vi just nu erbjuder hela 25% rabatt på utvalda limited-produkter från ghd! Passa på att klicka hem tjusigheter från begränsade kollektioner till extra bra priser.

KÖP
 
 

 

Kampanjen gäller t.o.m midnatt lör 13/10 och går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden. För att se hur vi behandlar- och sparar dina uppgifter, läs vår integritetspolicy här.

Other emails from Eleven.se

Oct 9, 2019
Höstrea — upp 30% rabatt
Oct 6, 2019
Makeup mania! 20% på allt smink
Oct 2, 2019
30% på utvalda parfymer & dofter
Oct 1, 2019
20% på Ole Henriksen 🌱
Sep 29, 2019
Lyxig gåva (värde: 1 610 kr) väntar på dig!
Sep 26, 2019
Höstens lyxigaste gåva kan bli din!