NL · euphoria-erotiek.nl

Masturberen kun je leren

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Image
Masturbatie fabels

Ik zag twee heren masturberen

Hey ,

Nee, dit wordt niet een pleidooi voor masturberen op een terrasje. Maar wel voor masturberen in het algemeen. Om de één of andere reden wordt niet overal geaccepteerd dat dit een normaal onderdeel van het leven is. Sterker nog, er gaan nog altijd fabels rond over schadelijke effecten die masturberen zou hebben. Dat je er niet blind van wordt, is de hopelijk bij iedereen wel duidelijk. Maar wat wordt er nog meer beweerd? Myneke vertelt het je.

#IMasturbate:

#IMasturbate


Ik masturbeer, jij masturbeert, wij masturberen. En Ilona van Ilonatesthet.nl ook. Met de Sensual Glass Bibi die ze van ons kreeg. Wil je weten hoe deze toy haar beviel? Klik dan even hier.

En scroll vooral verder voor onze aanbevelingen voor een uitstekende masturbatiesessie.

Fun Factory Sundaze Pulsator

De Sundaze is een pulsator. Stoot zelf heen en weer. Dus jij hebt je handen vrij! Kun jij die mooi voor je mond houden zodat de buren je niet horen komen. Of wel. Het is jouw feestje.

Pillow Talk Kinky Duovibrator

Het is een beetje alsof deze duovibrator naar je zwaait met zijn bijzondere clitorisvibrator. Maar een beetje vreemd is wel lekker!

Womanizer Duo. Luchtdrukstimulator met G-spotvibrator

De klassieke Womanizer, maar dan uitgebreid met een G-spotvibrator. Alsof één Womanizer nog niet genoeg plezier geeft.

Euphoria Suction Vibe. Zuigende clitorisstimulator en G-spotvibrator in één.

Is een Womanizer jou te duur? Of zoek je een andere vorm 'zuigertje'? Misschien is deze Suction Vibe dan iets voor jou. Als hij 'Euphoria' heet, moet het wel goedkomen toch?

Womanizer by Lily Allen

De Laya II is eigenlijk zoveel meer dan een masturbatievibrator. Gebruik 'm gerust alleen. Maar pak Laya er ook eens bij tijdens de seks of als je je partner oraal verwent.

K-Y steriel glijmiddel. Geschikt voor vaginaal, anaal en urethraal gebruik.

Hulde aan Lily Allen (die van o.a. Fuck You) die aan de wereld durft te laten zien dat je mag masturberen. Haar favoriete toy? Doe een gok..

Ja jongens, ook jullie mogen masturberen!

Voor mannen bestaan er tegenwoordig steeds meer verschillende toys. Maar deze keer houden wij het simpel en laten we een paar verschillende masturbators zien.

Private to go. Horny Cougar Masturbator.

Ben jij ook zo'n toyboy als Rapper Sjors? En wil je het liefst een cougar? Search no more! Met de Private To Go Horny Cougar Pussy heb jij altijd een cougar bij de hand.

Private. Alexa Tomas Mouth Masturbator

Soms wil je gewoon een ander setje lippen om je piemel. Dat mag! En dat kan! Bijvoorbeeld de lippen van Alexa Tomas. Wie is dat, zeg je? Googel haar maar. Heb je gelijk visuele stimulans.

Tenga Geo Stoker. Masturbator met stimulerende geometrische vormen.

Ben jij iemand die geen behoefte heeft aan neppoesjes, maar wél eens op een andere manier wil masturberen dan gewoon met de hand? Deze strokers van Tenga zijn perfect voor jou. Keer 'm om en kom!

Tenga Crysta Transparante Stroker.

Ook bij de Crysta geen nagemaakte lichaamsdelen, maar gewoon puur genot. En met de verschillende vormen voelt elke stroker anders.

Dus, geen excuses meer.
Dames: Tijd om te doe-het-zelven, de vijver vol te laten lopen of wat handgymnastiek te doen. En heren: ga lekker je pony melken, je boxer dichtkitten of een blikje Histor 'Levend wit' halen.
Maar kom eerst even lang bij Euphoria.

Groet,

Mark
& Team Euphoria

Copyright © 2021 Euphoria Erotiek, Alle rechten voorbehouden
Je bent geabonneerd op de nieuwsbrief van Euphoria Erotiek


Neem contact op met Euphoria:
Euphoria Erotiek

Lindegracht 43

8441 GK Heerenveen

Recent emails from Euphoria-erotiek.nl See more