NL · euphoria-erotiek.nl

Satisfyer of Womanizer?

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Nu ook Satisfyer bij Euphoria!

Header Euphoria Heerenveen Leeuwarden

Er hangt iets in de lucht

Beste
Luchtdruktoys, je kunt er niet meer omheen. Heb jij er al één en wil je upgraden? Of ben je nog aan het oriënteren? Deze week staat helemaal in het teken van Womanizers, Satisfyers of hoe je ze ook maar wilt noemen. Als je ons een beetje kent, weet je naar welk merk onze voorkeur uitgaat. En waarom? Dat legt Laura je uit in haar blog met haar persoonlijke ervaring met beide.

True Story

De meningen verschillen nog steeds: Is een vibrator nu een toevoeging of een vervanging van een echte penis? De vibratorgebruikers zelf zien het meestal als een fijne toevoeging, maar sommige mannen voelen zich aangevallen en onzeker. Zo ook de klant die dit volhield: "Koop nooit een vibrator groter dan je eigen penis. Dan wil ze voortaan alleen maar die grote en heeft ze nooit meer genoeg aan jouw piemel." Tsja, vibreren kan een echte penis ook niet. Maar geloof ons, als elke vrouw met een vibrator nooit meer een echte penis wilde, dan werd er nog maar heel weinig gesekst ;)

Wat is het hier (lucht)druk!

Zo. Veel. Keuze. Alsof Womanizer en Satisfyer nog niet genoeg keus hebben, kun je ook nog gaan voor Romp of We-Vibe. Romp is een dochtermerk van Womanizer en We-Vibe werkt ermee samen. Zij gebruiken daarom dezelfde techniek, maar hebben alsnog hun eigen kenmerken. Voor welk model ga jij? Hieronder zie je die van ons (bijna) allemaal, op prijs gesorteerd.

Die lucht!
Groet,

Mark

& Team Euphoria

Euphoria Erotiek | Lindegracht 43 | 8441 GK Heerenveen
Copyright © 2021 Euphoria Erotiek, Alle rechten voorbehouden

Je bent geabonneerd op de nieuwsbrief van Euphoria Erotiek

Recent emails from Euphoria-erotiek.nl See more