NL 路 euphoria-erotiek.nl

Wil jij het ook langer volhouden?

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

True Story: Real Doll in het verzorgingshuis

Euphoria Erotiek Logo
Tips tegen te snel klaarkomen

To fap or not to fap

Hey ,

November wordt ook wel No Fap November of No Nut November genoemd. Het idee is dat je de hele maand geen seks hebt en niet masturbeert, vooral bedoeld voor mensen die dit dwangmatig doen en nodig hebben. Of dit de beste oplossing is, valt over te discussi毛ren. Wij gaan voor het tegenovergestelde:

Flikker op en Fap November 馃榿. Bijkomend voordeel: Door veel te fappen leer je meer controle te krijgen over je orgasme. Handig als je (te) snel klaarkomt. Marijke geeft je meer tips om je orgasme uit te stellen.

True Story @ Euphoria:

De True Story van deze week verdient een extra toelichting. Dus bij deze :)
Een oudere meneer bezocht onze winkel. Zijn vrouw was overleden, maar hij had nog wel behoeftes. Helaas kon hij niet een vrouw vinden die daar net zo over dacht. Zijn zoon tipte hem over een Real Doll en die heeft hij bij ons gekocht. Sindsdien zit Helen bij hem op zijn kamer in het verzorgingshuis. Hij zorgt ervoor dat ze elke dag even bij het raam 聽zit en naar buiten kan kijken. Helen is bij de kapper geweest en slaapt bij meneer in bed. Zijn kinderen en verzorgers vinden het fantastisch. En wij ook. Hoe mooi is het dat zo'n pop voor wat levensgeluk zorgt!

If you like it, put a ring on it!

Onze eerste tip als je het langer wilt volhouden: Een penisring. Veel mannen krijgen hiermee meer controle over hun orgasme, omdat ze het beter voelen aankomen.

Wij zien je graag snel in onze winkel of op onze webshop en wensen je een Faptastische maand toe!

Groet,

Mark
& Team Euphoria

Copyright 漏 2021 Euphoria Erotiek, Alle rechten voorbehouden
Je bent geabonneerd op de nieuwsbrief van Euphoria Erotiek


Neem contact op met Euphoria:
Euphoria Erotiek

Lindegracht 43

8441 GK Heerenveen

Recent emails from Euphoria-erotiek.nl See more