NL · euphoria-erotiek.nl

Zaadbalkanker kost Mark een bal. Hoe gaat het nu?

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

En: Hoe Mark een klant aan het huilen bracht

Euphoria Erotiek Logo
Zaadbalkanker: Hoe Mark nu een bal mist.

Wat als seks even sucks?

Hey ,
Soms is het leven gewoon klote. Wij hebben dat dit jaar zelf ervaren met, onder andere, de sluiting van onze winkel, wat voor veel stress heeft gezorgd. En toen we weer volledig open mochten, kreeg Mark een andere tegenslag: zaadbalkanker. Wat doet dit met je (seks)leven? Mark vertelt over zijn ervaring.

True Story @ Euphoria: Smartballs veranderen leven

Seksualiteit kan ook anders

Het mag duidelijk zijn dat het seksleven van de meeste mensen niet altijd een 10 krijgt. Soms zit je in een dip. Geen of een laag libido, onzekerheid over je eigen lijf, of misschien zelfs weigerende lichaamsdelen. De producten hieronder zijn een laagdrempelige manier om toch weer intimiteit te creëren tussen jou en je partner. (Oh, en ben jij wél zo'n lucky bastard die op dit moment een 10 geeft aan zijn/haar seksleven? Dan zijn deze items nog steeds leuk hoor ;) )

Worstel jij met een probleem dat effect heeft op je seksleven? Kom bij ons langs. We zijn natuurlijk geen artsen, maar wie weet kunnen wij jou ook helpen, net als de vrouw uit de True Story @ Euphoria. Je kunt natuurlijk ook online shoppen en om raad vragen. Tot snel!

Groet,

Mark
& Team Euphoria

Copyright © 2021 Euphoria Erotiek, Alle rechten voorbehouden
Je bent geabonneerd op de nieuwsbrief van Euphoria Erotiek


Neem contact op met Euphoria:
Euphoria Erotiek

Lindegracht 43

8441 GK Heerenveen

Recent emails from Euphoria-erotiek.nl See more