NL · euphoria-erotiek.nl

Zo hou je BDSM veilig

True Story: Het effect van open communicatie op je seksleven

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

True Story: Het effect van open communicatie op je seksleven
Shop online bij Euphoria Erotiek

Safety first

Beste ,

Regel 1 als je je begeeft in de wereld van BDSM: Speel veilig of speel niet. Hoe spannend en geil alles ook is, er kleven ook gevaren aan sommige BDSM-spellen. Het is belangrijk dat je hier verantwoord mee omgaat. Hoe? Dat lees je natuurlijk in het blog van deze week.

Blog: Veilig spelen

True Story

Een jonge man komt in de winkel. Hij heeft enkele maanden geleden een kind gekregen. Toen hij en zijn partner voor het eerst seks probeerden te hebben na de bevalling, deed dit bij haar zeer. En ook de keren erna bleef het pijnlijk voor haar. Ze zochten naar een oplossing en de fysiotherapeut dacht aan vaginisme. Een mogelijk hulpmiddel hierbij is een dilatorset en die heeft hij dan ook voor zijn vriendin meegenomen.
Een paar dagen later kwam de vriendin zelf naar de winkel. Ze hadden de dilatorset niet eens nodig gehad. Doordat ze open met elkaar hadden gesproken over het probleem, was er bij haar een soort last van haar schouders gevallen. Hierdoor kon ze weer ontspannen en diezelfde avond hebben ze pijnvrije seks gehad.
Een prachtig voorbeeld van hoe problemen soms een puur mentale oorzaak hebben. En zo blijkt dat communicatie met je partner een ongelooflijke invloed kan hebben op je seksleven!

Lees meer over vaginisme
Bekijk onze dilatorsets

Dit al eens geprobeerd?

Veel BDSM-producten zijn erg veelzijdig. Ze zijn daardoor geschikt voor beginners, maar ook voor gevorderden. Kijk maar eens naar de items in deze mail, of klik direct door naar het volledige assortiment.

Ga direct naar alle BDSM-producten

We zien je graag snel in Heerenveen, Leeuwarden of op onze webshop!
Groet, Mark

& Team Euphoria

Euphoria Erotiek | Lindegracht 43 | 8441 GK Heerenveen 
Copyright © 2021 Euphoria Erotiek, Alle rechten voorbehouden 

Prijzen onder voorbehoud

Je bent geabonneerd op de nieuwsbrief van Euphoria Erotiek
Uitschrijven

Recent emails from Euphoria-erotiek.nl See more