Fitchef NL
Fitchef NL

"Gewicht kwijtraken zonder moeite"

Email sent: Jul 31, 2020 2:00am

Is this your brand on Milled? You can claim it.

Hey -,

Afvallen is moeilijk. En vermoeiend. En ingewikkeld. Naast werk, sport en een sociaal leven heb je vaak niet meer de tijd om uitgebreid calorie├źn te tellen en weekmenu's in elkaar te puzzelen. Laat staan dat dat lukt voor de maanden of jaren die het kost om je doelgewicht te bereiken...

Dat is waarom we FitChef Premium hebben opgezet. Met persoonlijke weekmenu's en automatische boodschappenlijsten ben je geen tijd meer kwijt aan plannen en organiseren, en dankzij de eenvoudige recepten hoef je nooit uren in de keuken te staan!

Klinkt te mooi om waar te zijn? Ik laat je graag even wat reacties lezen van mensen die FitChef Premium gebruiken:


"De eerste week ging erg goed. Ik vind het heel fijn om me aan het menu te houden. Ook de tussendoortjes erbij zijn fijn. Hierdoor kun je ook de minder goede lekkernijen weerstaan. Na een week vanmorgen op de weegschaal. En zo blij ­čśÇ -2 kilo."
- Irma

"Ik zit nu in mijn tweede week met FitChef en het bevalt me erg goed. Ik merk dat ik meer energie heb en voel me zowel lichamelijk als geestelijk prima."
- Markus 

"Ik ben heel blij en enthousiast.  ik werk 4 dagen, train 4 x per week, huishouden, boodschappen halen. Kortom druk! Ik was wel gewend om mijn eten te plannen maar nu staat mijn weegschaal in de keuken samen met mijn tablet. Hoef niet na te denken en ik doe nu al veel inspiratie op. Ik ben in het bezit van heel veel boeken over voeding inclusief recepten maar dit is gewoon super handig."
- Petra

"Ik eet al heel lang gezond, maar ik wilde graag 2 of 3 kg afvallen en dit lukt maar steeds niet. Het is ook altijd zoeken naar recepten en nu ik FitChef gevonden heb is dit ideaal!!! Al lekkere dingen gegeten en ook allemaal niet zo moeilijk om te maken."
- Monique


We willen je graag die uren aan frustratie, nadenken en puzzelen besparen terwijl je naar je doel toewerkt -- minder kilo's, meer energie. Daarom zijn we trots dat we FitChef Premium voor enkele euro's per maand kunnen aanbieden. En geen zorgen... Je kunt het weekmenu abonnement altijd direct en heel eenvoudig opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.

Wil jij ook met onze weekmenu's aan de slag?

Aanmelden voor Premium

En natuurlijk mail ik je volgende week weer. We kijken dan naar een paar fabels over vetverlies die je maar beter links kunt laten liggen!

Gezonde groet,

Mark
Via de mail houd ik je vrijblijvend op de hoogte van handige tips en leuke recepten om je gezondheid een boost te geven. Je kunt altijd bij me terecht met vragen of als je gewoon even wat kwijt wilt. Wil je liever geen tips en recepten meer ontvangen? Uitschrijven

FitChef B.V. - Saksen Weimarplein - 4818 LD - Breda

Other emails from Fitchef NL

Fitchef NL
Jul 31, 2020
"Gewicht kwijtraken zonder moeite"
Fitchef NL
Jul 26, 2020
Overzicht: 32 keer eiwitrijke voeding
Fitchef NL
Jul 19, 2020
13 tips om minder calorie├źn te eten!
Fitchef NL
Jul 12, 2020
Weekmenu's voor vetverlies!
Fitchef NL
Jul 7, 2020
Weet jij al wat je vanavond gaat eten?
Fitchef NL
Jul 4, 2020
Afvallen en koolhydraten: hoe zit dat?