Florient.de
Florient.de

Wat zeggen de kleuren in jouw boeket?

Email sent: Jan 27, 2021 9:40am
Florient Express Online lezen  |  Afmelden
Bloemen   |   Planten   |   Fruitmanden
Wat zeggen de kleuren in jouw boeket je eigenlijk?
Kleuren zijn niet alleen mooi, maar hebben ook bepaalde effecten op ons lichaam. Wist je dat je onbewust beïnvloed wordt door de kleur om je heen? Kleuren beïnvloeden hoe we denken, hoe we ons voelen en hoe we ons gedragen. Dit maakt het kiezen van jouw boeket vast een stuk interessanter en leuker! 
Vandaag bespreken we de kleur: Roze
De kleur roze staat voor medeleven, koestering, onvoorwaardelijke liefde en begrip. Roze neemt alle passie en energie van rood en tempert het met de puurheid van wit, waardoor we de kleur van tederheid en genegenheid krijgen. 

Roze wordt, vanwege zijn associatie met de kleur van de bloem, traditioneel gezien als een optimistische, vrolijke en positieve kleur. Roze staat voor een romantisch en zachte uitstraling. Als het een krachtiger roze is, wordt het een meer passionele kleur. 
Jij verdient het
Jij verdient het
Iedereen verdient toch een lief tulpen boeket zoals deze! 25 zoet roze tulpen samengebonden met Chenomelis takken of ook wel sierappel genoemd ... Wie maak jij blij?
 
€ 24,50
Bekijk product
Mijn favoriet
Mijn favoriet
20 favoriete rozen in rood en roze tinten direct van de kweker! Gebonden met mooi bladmateriaal. Een boeket voor elke liefdevolle gelegenheid. Wie is jouw favoriet?
 
€ 32,50
Bekijk product
Volg ons
f in i
Onze service
  Voor 17:00 uur besteld, morgen bezorgd
  Dagvers van de kweker
  Gratis persoonlijke boodschap
  Luxe verzenddoos
Contact
085 040 2900
[email protected]
  www.florient.nl
  Afmelden
  Gegevens wijzigen
Trustmark
iDealMastercardVisaAmerican ExpressPaypalBloemencadeauVVV
 

Recent emails from Florient.de