NL · gaslicht.com

💡Eindelijk helderheid over de energierekening! Dit staat u te wachten

Jetten belooft: vaste energiecontracten keren terug

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Jetten belooft: vaste energiecontracten keren terug
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen
Gaslicht.com
Ben
de onafhankelijke energievergelijker
Aangepast prijsplafond en vaste contracten in aantocht
Vandaag werd het definitieve prijsplafond bekend: € 0,40 per kWh tot een verbruik van 2900 kWh en € 1,45 per m3 tot 1200 m3 gas per jaar. In november en december van dit jaar krijgen alle huishoudens € 190 per maand aan compensatie. Maar er is meer: minister Jetten beloofde dat energieleveranciers worden verplicht om binnenkort weer vaste contracten aan te bieden. Wij houden u daarvan op de hoogte. Volgens ons is dit dé belangrijke stap voor lagere energieprijzen. Waar staan we nu en waarom is het prijsplafond alleen niet voldoende?

Website van het Jaar: stem nu!
Gaslicht.com is genomineerd voor Website van het Jaar, in de categorie 'Vergelijking'. In 2019 en 2020 mochten we de prijs in ontvangst nemen en dit jaar wonnen we al de prestigieuze Shopping Awards. Helpt u ons mee de Website van het Jaar verkiezing 2022 te winnen? Stem dan nu op ons en maak bovendien kans op leuke prijzen!

 
 
Hoog termijnbedrag? Krijg inzicht in uw verbruik  
Betekent het prijsplafond dat ik mijn termijnbedrag al kan verlagen? En hoe weet ik nu of mijn termijnbedrag niet te hoog of te laag is? Wat is het effect in mijn huis als ik de thermostaat een avond een paar graden lager zet? In de Bencompare Mijn Verbruik app, voor iPhone of Android, krijgt u gratis inzicht in uw energieverbruik. Dat maakt het makkelijker om te zien of u nog goed zit met uw verbruik. Het grote voordeel is dat u de app bij elke energieleverancier kunt gebruiken. Als u overstapt blijven uw gegevens behouden!
 
Bespaar via  Poliswijzer.nl
Ondanks stijgende zorgkosten toch besparen?
De veel duurdere energie is niet het enige onderwerp geweest met Prinsjesdag. Ook de zorgverzekering wordt duurder. Is de zorg nog betaalbaar in 2023 en wat zijn de plannen met het eigen risico? Wilt u op de hoogte blijven en ook besparen? Meld u aan voor onze zorgnieuwsbrief en ontvang als eerste de premies van 2023!

Bespaar ook op
Autoverzekering
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel uw ervaringen met ons
Whatsapp   Twitter   Facebook   Youtube
Servicedesk: 0342 - 411 350
© BENCOM Group 2022    reageren    doorsturen    mijn gegevens    aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met - bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.

Recent emails from gaslicht.com nl See more