NL · gaslicht.com

Extra hoge besparing door lage energieprijzen

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Online lezen
Gaslicht.com
Ben
De onafhankelijke energievergelijker
Extra hoge besparing door dalende energieprijzen
In tijden zijn de energieprijzen voor gas en elektriciteit niet zo gedaald als in de laatste twee maanden. De verlaging van de energieprijzen komt door de milde winter en het coronavirus. Bent u nog niet overgestapt? Dit is het moment! Vergelijk op basis van uw verbruik en bespaar tot 454 euro.

Top 3 goedkoopste energiepakketten

1 

verwacht voordeel:

€ 453,79


welkomstpremie:

€ 200,00 

 

2

verwacht voordeel:

€ 452,22 


welkomstpremie:

€ 225,00 

 

3

verwacht voordeel:

€ 451,59 


welkomstpremie:

€ 170,00 

 
 
Gaslicht.com Award 2019
De afgelopen jaren won Greenchoice de Gaslicht.com Award voor de beste energie- leverancier. De Award wordt uitgereikt aan de leverancier die de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit biedt. Benieuwd welke energieleverancier er in 2019 heeft gewonnen?
 
Het juiste overstapmoment
Het is langer licht en de temperatuur loopt op, voor veel mensen hét moment om te kijken naar lagere energiekosten. Is overstappen na de winter wel het juiste moment? Wij leggen u uit waarom dit voor iedereen verschillend is.

Overstappen: waar moet ik op letten?
Overstappen van energieleverancier wordt door sommige mensen nog als spannend ervaren. Dit is natuurlijk nergens voor nodig. Sterker nog het kan u een hoop geld besparen. Wij hebben een aantal stappen op een rij gezet om u te helpen!
 

Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Neem uw abonnement onder de loep!
In het voorjaar is het tijd om uw abonnement onder de loep te nemen. Benieuwd of u het juiste abonnement voor internet, tv en bellen heeft? Wij hebben een aantal tips voor u op een rij gezet. Direct overstappen? Gebruik de vergelijker van onze zustersite Internetten.nl en kies het abonnement dat bij u past!
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel uw ervaringen met ons
Whatsapp   Twitter   Facebook   Youtube
Servicedesk: 0342 - 411 350
© BENCOM Group 2020    reageren    doorsturen    mijn gegevens    aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met - bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.

Recent emails from gaslicht.com nl See more