NL · gaslicht.com

Grote ongelijkheid in energiekosten: hoe kan dat?

Bespaar ook op uw zorgverzekering en ontvang €15 cadeau + 3 mnd gratis Canal Digitaal

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Bespaar ook op uw zorgverzekering en ontvang €15 cadeau + 3 mnd gratis Canal Digitaal
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen
Gaslicht.com
Ben
de onafhankelijke energievergelijker
Grote ongelijkheid in de energiekosten in 2022
In 2022 ontstaan er grote verschillen in de hoogte van de energierekening. Die verschillen zijn niet alleen afhankelijk van uw verbruik en de keuze van wel of niet overstappen. Volgend jaar zijn uw energiekosten vooral afhankelijk van het moment waarop uw contract is ingegaan. Gaslicht.com roept de overheid op om verder in te grijpen en de btw op de energierekening te verlagen van 21% naar 9%.

De stijgende energieprijzen zijn reden te meer om goed naar uw bespaarmogelijkheden te kijken. Vooral daar valt met deze prijzen flink te besparen. Wist u dat wij de beste zonnepanelen vergelijken?

 
Bespaar via onze Poliswijzer.nl
Nog 1 dag om te besparen!
Twijfelt u nog wat voor u de beste zorgverzekering is? Onze belangrijkste tips hebben we voor u op een rij gezet. Ook denken onze zorgexperts graag met u mee. We zijn vandaag tot 21.00 uur bereikbaar via 050-2111456. Overstappen kan u eenvoudig een mooie maandelijkse besparing opleveren. Bovendien ontvangt u nu 15 euro cadeau en krijgt u 3 maanden gratis de Canal Digitaal tv app met live Eredivisie, films en series (t.w.v. € 44,85) bij uw overstap via onze Poliswijzer.

Bespaar ook op
Autoverzekering
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel uw ervaringen met ons
Whatsapp   Twitter   Facebook   Youtube
Servicedesk: 0342 - 411 350
© BENCOM Group 2021    reageren    doorsturen    mijn gegevens    aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met - bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.

Recent emails from gaslicht.com nl See more