NL · gaslicht.com

Laatste overstapkans zorgverzekering 2022

Bespaar vandaag nog op uw zorgverzekering en ontvang €15 cadeau + 3 mnd gratis Canal Digitaal

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Bespaar vandaag nog op uw zorgverzekering en ontvang €15 cadeau + 3 mnd gratis Canal Digitaal
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen
Gaslicht.com
Ben
de onafhankelijke energievergelijker
Laatste dag om te besparen met onze Poliswijzer!
Zorgpolissen veranderen elk jaar, dus ook voor u valt er meer te krijgen voor hetzelfde of zelfs minder geld. Onze belangrijkste overstaptips hebben we voor u op een rij gezet. U kunt ons Poliswijzer team ook deze laatste dag van het jaar nog bereiken tot 21.00 uur via 050-2111456.

Bent u blij met uw huidige verzekeraar? Kijk dan in onze Poliswijzer en ontdek het directe voordeel bij een overstap naar het goedkopere label.

Stap vandaag nog over en u ontvangt 15 euro cadeau en 3 maanden gratis de Canal Digitaal tv app met live Eredivisie, films en series (t.w.v. € 44,85).

 
Grote ongelijkheid in de energiekosten in 2022
In 2022 ontstaan er grote verschillen in de hoogte van de energierekening. Die verschillen zijn niet alleen afhankelijk van uw verbruik en de keuze van wel of niet overstappen. Volgend jaar zijn uw energiekosten vooral afhankelijk van het moment waarop uw contract is ingegaan. Gaslicht.com roept de overheid op om verder in te grijpen en de btw op de energierekening te verlagen van 21% naar 9%.

De stijgende energieprijzen zijn reden te meer om goed naar uw bespaarmogelijkheden te kijken. Vooral daar valt met deze prijzen flink te besparen. Wist u dat wij de beste zonnepanelen vergelijken?

Bespaar ook op
Autoverzekering
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel uw ervaringen met ons
Whatsapp   Twitter   Facebook   Youtube
Servicedesk: 0342 - 411 350
© BENCOM Group 2021    reageren    doorsturen    mijn gegevens    aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met - bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.

Recent emails from gaslicht.com nl See more