NL · gaslicht.com

Prijzen door het dak, stap over voor 1 oktober

Per 1 oktober stijgen de vaste tarieven met wel 500 euro

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Per 1 oktober stijgen de vaste tarieven met wel 500 euro
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen
Gaslicht.com
Ben
De onafhankelijke energievergelijker
Gekte op de energiemarkt, prijzen door het dak
De energietarieven stegen de afgelopen maanden ongekend hard. Voorlopig lijkt het einde nog niet in zicht, per 1 oktober wordt zelfs een stijging van 500 euro op de vaste tarieven verwacht. Huishoudens met een aflopend contract of een contract met variabele tarieven gaan per 1 januari minimaal 550 euro per jaar meer betalen. Wat is nu wijsheid om te doen? Gaslicht.com adviseert om de tarieven nu voor 1 jaar vast te zetten om verdere stijgingen te voorkomen.

Top 3 goedkoopste energiepakketten

1 

welkomstpremie:

€ 200,00 

 

2

welkomstpremie:

€ 45,00 

 

3

welkomstpremie:

€ 75,00 

 
Website van het Jaar: Stem nu!
Gaslicht.com is wederom genomineerd voor Website van het Jaar! In 2019 en 2020 mochten we de prijs in ontvangst nemen en dat hopen we natuurlijk ook voor dit jaar. Daarvoor hebben we uw stem hard nodig! Stem op Gaslicht.com en maak bovendien kans op mooie prijzen.

Nu bij uw overstap via Gaslicht.com: 3 maanden gratis Canal Digitaal TV App
Stap nu over via Gaslicht.com en ontvang de TV App van Canal Digitaal 3 maanden gratis. Daarmee kijkt u tv, on demand series en films én live Eredivisie met ESPN Compleet. Kijk op uw telefoon, smart-tv, laptop of tablet.

Slim besparen met een hybride warmtepomp [Advertorial]
Bent u op zoek naar een duurzame manier van verwarmen? En wilt u flink wat euro’s besparen? Dan is een hybride warmtepomp dé oplossing. Lees meer over de werking en profiteer van hoge kortingen.
 

Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Nu € 20 cashback alleen via Internetten.nl
Op Internetten.nl vergelijkt u onafhankelijk alle providers voor internet, tv en vaste telefonie. Als u nu overstapt naar een nieuwe provider ontvangt u exclusief € 20 extra cashback! Wacht niet langer, vergelijk en stap over.
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel uw ervaringen met ons
Whatsapp   Twitter   Facebook   Youtube
Servicedesk: 0342 - 411 350
© BENCOM Group 2021    reageren    doorsturen    mijn gegevens    aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met - bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.

Recent emails from gaslicht.com nl See more