NL · gaslicht.com

Variabele tarieven dalen per 1 juli

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Online lezen
Gaslicht.com
Ben
De onafhankelijke energievergelijker
Variabele energietarieven dalen per 1 juli
De energierekening van een gemiddeld huishouden met variabele tarieven daalt ruim 100 euro op jaarbasis. Toch kunt u het meest besparen met vaste tarieven. Benieuwd hoe dit zit? Wij hebben het voor u uitgezocht. Direct overstappen? Vergelijk op basis van uw verbruik en bespaar tot 484 euro.

Top 3 goedkoopste energiepakketten

1 

verwacht voordeel:

€ 483,79


welkomstpremie:

€ 230,00 

 

2

verwacht voordeel:

€ 480,27 


welkomstpremie:

€ 156,00 

 

3

verwacht voordeel:

€ 464,77


welkomstpremie:

€ 90,00 

 
 
Zonnepanelen: goede investering?
Het mooie weer van de afgelopen tijd zorgde voor topmaanden voor zonnepaneelbezitters. Echter hebben wij gemerkt dat niet iedereen weet wat de salderingsregeling inhoudt en wat er vanaf 2023 gaat veranderen. Blijft de aanschaf van zonnepanelen een goede investering?
 
Biomassa als duurzame energiebron?
Biomassa is een hot-topic. Hoe duurzaam het is, daarover verschillen de meningen. Hoog tijd om er als energievergeljker eens verder in te duiken. En wilt u overstappen op duurzame energie zonder biomassa? Dat kan nu via Gaslicht.com!

Energie in coronatijd: 5 vragen
Nederland bevindt zich in een van de grootste crises van de afgelopen 100 jaar. Een klein lichtpuntje: de energietarieven maakten de afgelopen maanden een vrije val. Dit roept ook veel vragen op, wij hebben de 5 meest prangende vragen beantwoord.
 

Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Internetpakketten duurder per 1 juli
Per 1 juli worden veel internetpakketten duurder. Vaak betekent dit dat u gratis mag overstappen. Zo bespaart u tot meer dan 100 euro op jaarbasis! Internetten.nl heeft alle prijswijzigingen op een rij gezet. Direct overstappen? Met onze vergelijker kiest u het abonnement dat bij u past!
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel uw ervaringen met ons
Whatsapp   Twitter   Facebook   Youtube
Servicedesk: 0342 - 411 350
© BENCOM Group 2020    reageren    doorsturen    mijn gegevens    aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met - bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.

Recent emails from gaslicht.com nl See more