NL · gaslicht.com

Voorkom een hogere energierekening per 1 juli

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Online lezen
Gaslicht.com
Ben
De onafhankelijke energievergelijker
Voorkom een hogere energierekening per 1 juli
Er komt een einde aan de uitzonderlijk voordelige variabele energietarieven. Is uw contract met vaste tarieven inmiddels afgelopen of loopt deze binnenkort af? Vanaf 1 juli stijgt de energierekening van een gemiddeld huishouden met een contract voor onbepaalde tijd met 173 euro. Vergelijk daarom nu het aanbod op Gaslicht.com en stap over.

Top 3 goedkoopste energiepakketten

1 


welkomstpremie:

€ 170,00 

 

2


welkomstpremie:

€ 235,00 

 

3

welkomstpremie:

€ 180,00 

 
Is uw contract wel het voordeligst?
Uit onderzoek blijkt dat ruim 47% van de consumenten niet overstapt als de huidige energieleverancier bij een prijsvergelijker bij de voordeligste aanbieders staat. Gaslicht.com schrok van die aantallen, want het kan duur uitpakken als u blijft zitten en geen actie onderneemt. Hoe zit dit?

Energiespreekuur
Maandag 28 juni is het weer zover: het jaarlijkse energiespreekuur in samenwerking met De Telegraaf. Heeft u een vraag over de energiemarkt, de tarieven of overstappen? U kunt uw vraag tot en met maandag 12:00 uur mailen naar [email protected]. U krijgt reactie van onze energiedeskundigen!
 
Bespaar op uw reisverzekering via
Poliswijzer.nl
 
 
Coronaproof op vakantie
Steeds meer landen kleuren groen of geel. Dat betekent dat reizen naar dat land weer mag. Toch begrijpen wij dat reizen in coronatijd een beetje spannend kan zijn. Daarom heeft Poliswijzer.nl voor u uitgezocht welke reisverzekering dekking biedt tegen corona. Sluit voordat u vertrekt een goede reisverzekering af!
 
Bespaar ook op
Autoverzekering
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel uw ervaringen met ons
Whatsapp   Twitter   Facebook   Youtube
Servicedesk: 0342 - 411 350
© BENCOM Group 2021    reageren    doorsturen    mijn gegevens    aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met - bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.

Recent emails from gaslicht.com nl See more