Hairsale SE

Fars Dag, Singles Day och Chokladens Dag - alltid något att fira 😀 Vi firar bl a med 20% på American Crew, SYSTEM och Kevin Murphy Duo.

Email sent: Nov 9, 2019 5:41 am

Is this your brand on Milled? You can claim it.

Psst! Snart slut på OLAPLEX X-mas Boxen! Hairsale ger dig snabba leveranser, fri frakt och ett glatt humör 😃 Välkommen in >>
Öppna i webbläsare
Hej ,
VÄLKOMMEN TILL HAIRSALE.SE
Vill man bara riktigt mycket, så finns det alltid något eller någon att fira! Och det är ingen skillnad i November. Här kommer en liten reminder för vad som är på gång. Enjoy!
 
FARS DAG
Svenska män blir alltmer fåfänga, eller i alla fall medvetna om sitt yttre. Det kommer allt fler produkter och varumärken som är anpassade till mannens hårda krav på allt från styling av frisyren till vården av sitt skägg.

20%
Vi hyllar alla män på FARS DAG med 20% rabatt på deras produkter från bl.a. 
AMERICAN CREW, SYSTEM Men, MVRCK och SEB MAN.


HAIRSALE MAN CAVE >>
 
SINGLES DAY
Singles Day skapades från början av unga kineser som ville lyfta fram det faktum att man kan vara nöjd och stolt över att vara singel. Singlarnas dag firas 11 november - 11/11 - där ettorna skall symbolisera en singel.

20%
Vi tycker att två singlar lätt kan bli en bra match, och firar det med att ge 20% rabatt på Kevin Murphys Shampoo & Balsam Duo-pack.

KEVIN MURPHY >>
CHOKLADENS DAG
DAVINES ALCHEMIC är en serie produkter vars pigment kan lyfta och förstärka både din naturliga eller kosmetiska hårfärg. Det är inte en permanent färg, utan du kan våga testa fram olika effekter utan att vara orolig.

ALCHEMIC CHOCOLATE
är en av de mest populära färgtonerna i familjen Alchemic.
Ja, Choklad funkar ju alltid!


15%
Nu får du 15% rabatt på alla favoriter från DAVINES! Sustainable beauty från Italien.
Missa inte alla färgstarka nyheter i ALCHEMIC!


DAVINES >>
 
BLACK FRIDAY
Med skräckblandad förtjusning kan vi bara konstatera att Black Friday närmar sig.
X-MAS
OLAPLEX DUO PACK
Shampoo & Balsam som innehåller den kända molekylen som sammanlänkar svavelbindningarna i håret. Flera års utveckling och idogt testande har resulterat i Olaplex Shampoo & Balsam som passar alla hårtyper och med fördel används dagligen. En bättre hårvård är svår att finna.

NU 499 kr!

OLAPLEX DUO PACK >>
BJÖRK AG SILVER
En gåva med Björk-produkter, är en genomtänkt och grön gåva! Här med Ag Silver Shampoo & Balsam för alla blondiner - äkta eller inte. Ag neutraliserar gula nyanser, lugnar och återfuktar håret. Och så får du med en exklusiv TVÅL på köpet. 100% vegan. 100% svenskt. 100% rätt.

REK 597 kr
NU 399 kr


BJÖRK AG SILVER TRIO XMAS BOX >>
Påfyllt med Hot Tools igen!
DAGENS STORA SNACKIS
En aktuell "snackis" på de sociala medierna just nu är denna fönborste från Hot Tools - Volumizing Dryer & Styler i en limiterad Black Gold design. Om du tycker att det kan vara lite svårt att få till frisyren hemma med både fön och borste, då är detta din grej! Kan även bli en av (h)årets julklappar!

NU 895 kr
HOT TOOLS VOLUMIZING DRYER >>
Upplev ett nytt sätt att sova
med CURA Tyngdtäcke!

CURA of Sweden träffade Börje Salming och frågade om han ville testa vårt CURA-täcke:

- "Jag trodde aldrig att ett täcke kunde göra en sådan total skillnad. Nu sover jag som en stock och vaknar piggare än på många, många år, berättar Börje och fortsätter: Jag är normalt restriktiv med reklamuppdrag men efter att själv använt täcket i drygt två månader tvekade jag inte. Tvärtom, det känns viktigt för mig att ställa upp för en produkt som jag vet fungerar för mig och som förhoppningsvis också kan bidra till att hjälpa många andra människor som har problem med dålig sömn, stress, oro och liknande"


Sov bättre och vakna mycket piggare med Cura Tyngdtäcke.

Detta är något som snart kommer att finnas i var mans hem. Vilken otrolig sälj boom vi har. Och när dom tidiga användarna är dom bästa ambassadörerna, så är detta något som bara kommer att fortsätta att växa. 

LÄS MYCKET MER OM TYNGDTÄCKETS ALLA FÖRDELAR >>
MISSA INTE VÅRA SPECIAL-OUTLETS!
Titta in i våra små OUTLETS där du fortfarande har chans att fynda dina favoriter som kanske håller på att försvinna från marknaden. Så långt lagret räcker. 
L'ORÉAL OUTLET >>
WELLA OUTLET >>
MATRIX OUTLET >>
Initiativet till Movember (som ju inte innebär någon som helst ansträngning) skapades 2003 av några män i Melbourne i Australien. De bestämde sig för att det vore kul att låta mustaschen växa.
"Mo" är australisk slang för mustasch. Man inleder november slätrakad och odlar mustaschen under månaden. Inga skägg eller getskägg! Lycka till!

Syftet? Det är främst att stötta kampen mot prostatacancer och testikelcancer - männens motsvarighet till Rosa Bandet i oktober. We like!
Gilla oss
Gilla oss
Följ oss
Följ oss
Kontakta oss
Kontakta oss
Hairsale.se
Hairsale.se
Dela Dela
Tweeta Tweeta
Vidarebefordra Vidarebefordra
Pin Pin
Hairsale.se reserverar sig för felskrivningar och eventuella prisändringar i nyhetsbrevet. Kampanjer och rabattkoder i detta nyhetsbrev kan inte kombineras med andra erbjudanden. Erbjudanden i detta nyhetsbrev kan inte appliceras på redan lagda ordrar.
 

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst på info@hairsale.se 

Avregistrera dig här.

Other emails from Hairsale SE

Nov 10, 2019
Kevin Murphy DUO Kampanj 20% och Fars Dag firar vi med 20% på alla stora favoriter för män. Välkommen in i värmen >>
Nov 9, 2019
Fars Dag, Singles Day och Chokladens Dag - alltid något att fira 😀 Vi firar bl a med 20% på American Crew, SYSTEM och Kevin Murphy Duo.
Nov 6, 2019
Nu har den kommit - OLAPLEX X-mas BOX! Och vi har lyckats fylla på med fler Hot Tools, så passa på. Och kolla Kevin Murphys boxar innan dom är slut!
Nov 3, 2019
Movember & Fars dag 👨 vi har gåvorna! Kevin Murphy & Davines boxarna har vi alla väntat på och GHD's lyxiga Dynasty Collection vill du inte missa 😉
Nov 2, 2019
Movember deals i vår ManCave! GHD's limiterade Dynasty Collection presenteras och Kevin Murphy har weekend deals -15% 😃 Väl värt ett besök!
Oct 30, 2019
Maria Nila Dagar på Hairsale - 15%. Och Hot Tools Volumizing Dryer sålde fort slut, men är påfylld igen - (h)årets julklapp?