Hairsale SE
Hairsale SE

VIP Pre Party - upp till 50% 😃

Email sent: Nov 21, 2020 4:34am
Sebastian 50% / Eimi 50% / GHD Gift Set 30% / Vi ger dig snabba leveranser, fri frakt över 100 kr och ett glatt humör 😃  / Välkommen till Hairsale >>
Öppna i webbläsare
Hej ,
VÄLKOMMEN TILL HAIRSALE.SE
VIP PRE PARTY!
Hur det än är, så är det ju alltid förfesten som är bäst. Så vi kör igång shoppingveckan med en förfest för dig som är VIP hos Hairsale.

Här följer först några unika priserbjudanden, men dom finns bara kvar i enstaka exemplar, så den som är snabbast blir den lyckliga, och står det 'Bevaka' så är det för sent.

Men då finns det många fler fina erbjudanden att välja på! 50% på Sebastian och EIMI t.ex. Så välkommen in >>
GHD GOLD PROFESSIONAL
ICONIC STYLER GIFT SET

 
Ett set med den ikoniska GHD Gold plattången + GHD Paddelborste samt en både snygg och praktisk väska att förvara plattången i.

30%

REK 2 599 kr
NU 1 819 kr
GHD GIFT SET >>
GHD FÖN HELIOS BLACK
 
GHD Helios fönen är lätt och ergonomiskt utformad. Den har en tyst men kraftfull motor som ger en mycket snabbare torktid och mer precision än vad som tidigare varit möjligt. Helios är det optimala verktyget för en föning i salongsklass.

25%

REK 1 999 kr
NU 1 499 kr
GHD FÖN HELIOS >>
SEBASTIAN PROFESSIONAL

BLACK PRICE
50%

 
SEBASTIAN 50% >>
EIMI STYLING

BLACK PRICE
50%

 
Dröm dig bort en liten stund...
MAUI MOISTURE
En härlig nyhet som får oss att drömma oss iväg till platser som vi saknar och längtar till just nu. Och produkterna gör gott för ditt hår och är snälla mot vår miljö. Vad mer kan man önska sig...?
HIBISCUS WATER
SHAMPOO+CONDITIONER
Produkter som ger ditt hår rejält med fukt utan att tynga ner håret. Med en blandning av exotiskt hibiscusvatten, antioxidantrik passionsfrukt och mjukgörande vattenmelon är detta schampo perfekt för volymlöst och torrt hår.

Just nu 15% rabatt på alla MAUI MOISTURE Duo-paket!
 
REK 358 kr
NU 305 kr
HIBISCUS WATER DUO >>
HOT TOOLS
BLACK GOLD VOLUMIZER SET
Ett fantastiskt verktyg som lockar fram stylisten inom oss alla och som har tagit hela hårvårdsbranschen med storm. Levererar perfekt resultat på kort tid. Både fön och styler i ett. Här får du ett set med 2 olika borsthuvuden för en ännu mer flexibel styling.
 
REK 1 295 kr
NU 1 095 kr
VOLUMIZER SET >>
MAGICAL EYES XMAS KIT
Det här kitet PÜR x Barbie hjälper dig att få ut maximal effekt för att förlänga dina fransar. Kitet kommer med en ny design på PÜRs Fully Charged Mascara och en full size Fully Charged Mascara Primer som är den perfekta kombinationen för att uppnå långa, fint separerade och volym till dina fransar som håller hela dagen.
 
REK 640 kr
NU 345 kr
MAGICAL EYES KIT >>
MASSAGEPISTOL
NORDIC MINI
Mini är en massagepistol som hjälper användaren att lindra muskelvärk och ömhet genom att öka cirkulationen i avsett område. Mini togs fram för att förbättra den allmänna hälsan i kroppens mjuka vävnader. Mini är utrustad med totalt sex olika massagehuvuden för att hjälpa användaren att slappna av i olika kroppsdelar.
 
REK 3 290 kr
NU 2 790 kr
du sparar 500 kr!
NORDIC MINI >>
hej!
Det är vi som är Frisörerna bakom Hairsale.se. Vi är jätteglada över att du är en av våra många kunder i den digitala världen. Vi arbetar med många av produkterna på Hairsale varje dag, så behöver du tips och råd så är du välkommen att höra av dig. Ha en fortsatt bra dag
hair we are!
Gilla oss
Gilla oss
Följ oss
Följ oss
Kontakta oss
Kontakta oss
Hairsale.se
Hairsale.se
Dela Dela
Tweeta Tweeta
Vidarebefordra Vidarebefordra
Pin Pin
Hairsale.se reserverar sig för felskrivningar och eventuella prisändringar i nyhetsbrevet. Kampanjer och rabattkoder i detta nyhetsbrev kan inte kombineras med andra erbjudanden. Erbjudanden i detta nyhetsbrev kan inte appliceras på redan lagda ordrar.
 

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst på info@hairsale.se 

Avregistrera dig här.

Other emails from Hairsale SE

Hairsale SE
Nov 29, 2020
Allting roligt har ett slut - även BLACK WEEK...
Hairsale SE
Nov 28, 2020
BLACK EFTERFEST -  Favoriter i repris 😃 20-50%
Hairsale SE
Nov 27, 2020
BLACK WEEKEND - Idag Duopack 25% 😃
Hairsale SE
Nov 26, 2020
BLACK WEEK / Today - OLAPLEX DAY 😃
Hairsale SE
Nov 25, 2020
BLACK DAVINES DAY + Nya tokerbjudanden upp till 50% 😃
Hairsale SE
Nov 24, 2020
BLACK TUESDAY - Nya tokerbjudanden - upp till 50% 😃